Szekeres Viktor

Ők hatan lehetnek a Batman 3 női főszereplői

Úgy tűnik, hogy Christopher Nolan ismert színészekben gondolkodik a The Dark Knight Rises női főszerepeit illetően, Natalie Portman, Keira Knightley és Rachel Weisz is bekerülhet a Batman harmadik részébe.

A Deadline informácói szerint Christopher Nolan hatra szűkítette harmadik Denevérember-filmjének női főszerepeire esélyes színésznők körét. A The Dark Knight Rises címet viselő filmben az eddigi hírek szerint két fontosabb női karakter lesz, egyikük Bruce Wayne vágyainak tárgyaként fog feltűnni, míg a másik természetesen az ellenségei oldalán száll be a történetbe.


Az általában megbízható információkkal rendelkező lap szerint az Anne Hathaway, Keira Knightley, Blake Lively, Natalie Portman, Naomi Watts, Rachel Weisz szextettből kerülhetnek ki a karakterek megformálói. A férfiak közül az már biztos, hogy Tom Hardy újoncként (és vélhetően gonosztevőként) benne lesz a filmben, s természetesen visszatér Christian Bale, Michael Caine és Gary Oldman. Az amerikai premierre 2012. július 20-án kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gabesz amdx2 #6
    lényegtelen h melyik csaje lesz benn...város a film nagyon
  • winnie #5
    nyilván másokat is meghallgattak a szerepre.
  • sugarman #4
    2 hete még teljesen másokról volt szó.
  • Szolnokboy1 #3
    én Blake Lively-t kilőném, hisz benne lesz a Green Lantern filmben is. a DC azért ennyi kontinuitást megengedhetne magának, még akkor is, ha a Batman filmek univerzumában nem létezik GL. Anne Hathaway nem igazán szimpi, bár tehetséges, Knightley-ra ráférne egy újabb blockbuster a sok kosztümös dráma után, Portman a Thor filmbe lesz, pihentessük, Weisz sem szimpatikus kategória, Watts jöhet.
    Szóval nálam Knightley és Watts, előbbi a jó, utóbbi mondjuk a rossz oldalra. Wattsot szívesen megnézném egy negatív szerepben.
  • Chocho #2
    Nem szeretem ezeket a híreket, mert kábé fel lehetne sorolni így fél Hollywoodot (ezt most nem az SG írására értem, hanem eleve).
  • bladesoft #1
    Natalie Portman, Keira Knightley, Rachel Weisz jó lány típus, Naomi Watts, Blake Lively rossz lány típus. :D
    Anne Hathaway olyan semmilyen. Persze bájos meg minden de nem illik oda szerintem.