Szekeres Viktor

Női mellekkel próbál nézőket szerezni a Zimmer Feri 2 - itt az előzetes

Az Üvegtigris 3 trailerje után napvilágra került a Zimmer Feri 2 előzetese is, melyről első pillantásra az mondható el, hogy kissé avíttas, s manapság már nem biztos, hogy erre a műfajra kíváncsiak a nézők.

A Zimmer Feri folytatása nagyjából ugyanakkor kerül moziba, mint az Üvegtigris folytatása, így nem meglepő, hogy az előzetese is a napokban látott napvilágot. Tímár Péter filmjében visszatérnek az első epizódból jól ismert színészek Reviczky Gábor, Pogány Judit, Kovács Vanda és Szarvas József, mindössze Nagy Natáliát nem látni a névsorban. Az előzetes tanúsága Tímár Péter rendező a szokásos lassított-gyorsított, valamint visszafele felvett jelenetekkel próbálja elérni képi szinten a némileg groteszk hatást.


Minden további szónál többet mond a film rövid tartalma: A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák. A család eszének Ferinek - ezúttal is - zseniális ötlete támad. El kell terjeszteni, hogy a Savolyai-kastélyszállóban szellem kísért, amely hírre majd csak úgy özönlenek a kíváncsi vendégek. Éjszakánként lepedőt húz a fejére és elkezdi riogatni a vendégeket. A trükk sikeresnek bizonyul, híre megy a kísértetnek és megindul a vendégek hada. Minden a legnagyobb rendben megy addig, amíg egy éjjel Feri meg nem pillant egy másik szellemet…! Egy igazit! És ekkor kezdődnek el a bonyodalmak...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)