Szekeres Viktor

Itt a Nagyon vadon 3 előzetese

A Nagyon vadon annak ellenére érte meg harmadik részét, hogy az elmúlt évek animációs filmjei közül nem sok rosszabb akadt nála. Persze a hír egy kicsit félrevezető, hiszen a 2-3. epizód csak DVD-n került kiadásra.

2006 és 2009 után idén már a harmadik része érkezik meg a Nagyon vadon (Open Season) című animációs filmnek. Azonban négy éve hiába költött rá a Sony 85 millió dollárt, a nagyobb siker elmaradt, a stúdió vezetői pedig úgy döntöttek, hogy a 85 milliós amerikai és a 112 milliós világbevétel nem elég ahhoz, hogy mozis szériává nemesedjen a film. (Bár valószínűleg döntésükben az is közrejátszhatott, hogy a Nagyon vadon felettébb gyenge film volt.)


A moziból kimaradt tehát a továbbiakban a film, de DVD-re csökkentett költségvetéssel és a sztárhangok mellőzésével így is elkészült a második rész, majd annak viszonylagos sikere nyomán idén már a harmadik epizódot láthatják a rajongók - ennek az előzetesét lehet fent megnézni. (Érdekesség, hogy míg az amerikai DVD-premierre jövő év elején kerül sor, Oroszországban már októberben bemutatták Boog és Elliot legújabb kalandjait - a mozikban.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Ügyeeees..belinkelni egy spanyol nyelvű előzetest...emeli a minőséget:)))