Szekeres Viktor

Állati harcművész a Kung Fu Panda 2 plakátjain

Jack Black tavasz végén ismét Kung Fu Panda lesz, s a Dreamworks az animációs film folytatásában megpróbál még egy lapáttal rátenni az első részben látottakra. A közönség pedig szinte biztos, hogy erre vevő lesz.

Tegnap raktuk ki a Kung Panda második részének előzetesét, mára pedig kettőre bővült a filmhez tartozó plakátok száma. Az Amerikában május 26-án bemutatásra kerülő Dreamworks-film alcímét egyelőre nem rágják a szánkba, annál inkább hívják fel a figyelmünket a kettes számra, amelyet szinte biztos, hogy nemsokára egy hármas is követni fog.

Ehhez nem kell akkora jóstehetség, hiszen az első Kung Fu Panda hatalmas siker volt, Amerikában 215, a világ többi országában pedig 416 millió dollárt szedett össze, azaz jó animációs filmhez méltóan a bevételnek csak a harmadát produkálta Amerikában. Érdekes módon ugyanis ezek az animációs folytatásfilmek hazájukban nem jutnak el a topra (kivétel a Shrek), azonban más országokban mindig az éves nézettségi lista élén tanyáznak. Lásd itthon például a Jégkorszak 3 vagy a Madagaszkár 2 zseniális szereplését.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!