Szekeres Viktor

A Cowboy Ninja Vikinget látni kell

Amerikában már a 10. számánál jár a Cowboy Ninja Viking című képregény, melyet a tervek szerint a Zombieland két írója adaptálna mozifilmmé. A projekt mögött a Disney stúdió áll.

Miközben már nagyon sokan a jövőre bemutatásra kerülő Cowboys and Aliens-t várják, addig a Zombieland készítői is úgy gondolták, hogy megbolondítják egy kicsit a westernes alapvetésekre épülő kovbojos műfajt. A Disney ugyanis megvette a Cowboy Ninja Viking című film ötletét Paul Wernick-től és Rhett Reese-től, akik az elkövetkező hetekben közösen fogják megírni a projekt forgatókönyvét.

Klikk ide! Klikk ide!

A Cowboy Ninja Viking egyébként egy képregényen alapulna, melyet AJ Lieberman írt és az Image Comics adott ki még tavaly. A történet egy többszörös személyiséggel rendelkező férfiról szól, akit három különböző képességcsoportot birtokló bérgyilkossá képeztek ki. Hősünk célja természetesen az, hogy többszörös személyiségeinek segítségével megsemmisítse az őt kiképző szervezetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mzprox #8
  • Merces #7
    aszta levédetem a Kolompár Winnetout....
  • opeca #6
    Ez való az amerikaiaknak...
  • leeloodallas #5
    Uramisten...
  • Calisius #4
    Van egy olyan sejtésem, hogy a szerző olvashatta a Change 123 című japán mangát. A manga főszereplője egy lány, aki súlyos személyiségzavarral küzd. Összesen négy tudattal osztozik a testén. Mindegyik tudat a főszereplő lány valamely tulajdonságának manifesztációja. Egyikük gyermekded, állandóan vidám kislány (mellesleg a közelharc mestere). A másik felnőtt, mindenkit féltő, óvó anyuka típus (távolsági hadviselés mestere). A harmadik egy vagány, bunyós, aki senkitől sem ijed meg (az első és a második közti átmenet). A negyedik - aki a legveszélyesebb - a lány összes elfojtott bánata és gyűlölete (ő egy őrült gyilkológép). Alapjában véve a Change 123 egy egyszerű akcióvígjáték lenne, de ezzel a pszichotikus beütéssel egy igen komoly szálat is beleszőttek a történetébe.
    Ezzel szemben ez a "viking, ninja, cowboy" már a címe alapján is röhej. Hát még a rajzolás mód, a viking sisakkal a fején! Döbbenet.
  • Jagdgeschwader #3
    És én még a "Tini Nindzsa Harci Teknőcöktől" voltam kiakadva...
  • geccccc #2
    Szerintem:
    http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2009/07/cyborg-pirate-ninja-jesus-NO-MERCY-159x500.jpg
  • Athor #1
    Még ekkora marhaságot... :)
    Általában nyitott vagyok az őrültségekre, de ez... ez már túl van azon a bizonyos határon.
    Mekkora!... :):)