Szekeres Viktor

Az új Tron-film után jön a tévésorozat Frodóval

A nemzetközi Tron-napon itthon is nagyon sokan látták, hogy fog kinézni Tron: Örökség. Nekik, a legnagyobb rajongóknak jó hír, hogy nem csak 2011-ben, de 2012-ben is jön egy, a filmet megtámogató tévésorozat.

Amerikában december 17-én, itthon már 16-án bemutatásra kerül a Tron: Örökség, melyet 2D-ben és 3D-ben is meg lehet tekinteni, sőt, jelen állás szerint a hazai Cinema City Aréna vetíteni fogja az IMAX-es kópiát is - természetesen szinkronizálva. A Disney nagyon bízik a film sikerében, hiszen, mint arról már hírt adtunk, már elkezdték tervezni a második és a harmadik részt is. Akár megvalósul a folytatás, akár nem, egy tévésorozat hidat fog verni az első két film között.

A TRON: Uprising című animációs szériát a Disney egyik csatornája, a Disney XD fogja adni 2012. nyarán. A sorozat a sajtóközlemény szerint érdekes, az agyat mozgásba lendítő történettel fog bírni, valami lenyűgöző vizuális hatásokkal fog operálni és az 1982-es, valamint az idei Tron közötti időszakkal fog foglalkozni. A TRON: Uprisingot egy 10 részes mikrosorozat vezeti majd fel (erről írtunk már korábban is), melyet a Disney XD 2011. őszán mutat be. Az animáció szinkronhangjai a következők lesznek: Elijah Wood (Beck), Emmanuelle Chriqui (Paige), Mandy Moore (Mara), Nate Corddry (Zed), Lance Henriksen (Tesler), Paul Reubens (Pavel), Reginald VelJohnson (Able) és Bruce Boxleitner (Tron).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #6
    Guy-Manuel de Homem-Christo és Thomas Bangalter
  • Etinger #5
    (a) Daft Punk
  • RecoPhile #4
    '11-ben jön?
    Az szép hosszú idő... CSak remélem, hogy jó is lesz, s hasonló sikere legyen, mint az eredetinek.

    birdo
    Ki komponálja meg a zenét hozzá?
  • xido #3
    Grafikában remélem keményen odateszik,mert kézzel rajzolttal ennél sokra nem mennek..ide durva renderelés kell..10 résznél meg talán nem lesz akkora költség..
  • Szolnokboy1 #2
    Samu nem lesz benne?
  • birdo #1
    Nem semmi zenéje van ám )))
    Az egyik kedvenc csapatom ))