Szekeres Viktor

Olcsó film lesz a The Avengers?

Netes értesülések szerint a Marvel stúdió szeretné minél kevesebb pénzből kihozni a szuperhős csapatról szóló Bosszú angyalai mozifilmet. A 140 milliós büdzsé az egyik legalacsonyabb lenne a műfajban.

Az ember azt gondolta volna, hogy az előkészületben lévő képregényfilmek közül a legtöbbe minden bizonnyal a The Avengers, vagyis a Bosszú angyalainak kalandjai fognak kerülni. A Bleeding Cool értesülései szerint azonban erről szó sincs, hiába fog a 2012-re tervezett filmben Vasember, Hulk és Amerika kapitány is szerepelni, a stúdió 140 millió dollár alatt akarja tartani a büdzsét.

A 140 millió dollár nagyjából az első Vasember költségvetésével egyezik meg, azonban elmarad a Sötét lovagra (185 millió), a Vasember 2-re (200 millió), valamint a Pókember 3-ra (258 millió) szánt összegektől. A lap értesülései szerint a szoros kereteknek köszönhetően páran távoztak is a projektből, mások pedig abban bíznak, hogy ha elfogy a produkció pénze, akkor a stúdió újabb pár millió dollár fog megkönyörülni a filmeseken.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ray78 #20
    Mint Pókember rajongó mondom ezt: A 3. rész egy kalap sz@r , "véletlenek" egész sora parádésan sz@r színészekkel....kb.
  • sandor8206 #19
    hát azért itt se szupersztárok sztárgázsiért fognak szerepelni, talán RDJ kaphat kicsit többet bár ő meg ki tudja milyen szerződést írt még alá a a vasember előtt, lehet "fillérekért" kell vállalnia az avengers filmet, C. Evans "noname", C. Hemsworth vagy ki a fene (Thor) még nagyobb noname, M. Ruffalao filléres filmekben is feltünik szóval sztem nem lehet olyan nagy a gázsija, Jeremy mittudomén még csak most kezd "befutni", eddig full "noname" volt most csak egy kicsit nagyobb, S. johanson se milliókért szerepel, SLJ meg örülhet, hogy még nem csak dvd-re gyárt
    bár a 140 milkót így is kevésnek érzem, bár egy star treket is össze lehetett hozni 150-ből
  • njozef1984 #18
    egyetértek
  • Suffering #17
    Vasember 1-ben összesen volt 3 akcio jelenet... annyival ki ne szurják már a szememet... A sötét lovag is 180 millioba került, pedig az se a marha látványos akcio jelenetek miatt lett hatalmas, mert nem volt sok dollár millios akcio jelenet benne az biztos, sőt szerintem CGI se igazán, történet miatt lett az epikus. De egy Avengerstől elvárja az ember a rengeteg akciót, főleg ha már ennyi szuperhős lesz benne.
  • Yutani #16
    D9-ben hány neves (= drága) színész játszott? Néhány ember "bohóckodott" a városban meg a szeméttelepen, és a többi meg mind CGI.

    Félre ne értsd, nagyon bejött nekem a D9, csak éppen abszolút nem egy súlycsoport egy Avengers mozival!
  • Etinger #15
    Arra írtam a Henry és a komornyik dolgot... vicc.. :D Nem is tudok rá nagyon mit mondani :)
  • Etinger #14
    A Homokember születése, és a szimbióta mozgása nagyon ott volt valóban, sajnálom is a CGI-s srácokat, mert ők jó munkát végeztek, ellenben a forgatókönyvíróval és a rendezővel... meg tudom is én kinek a sara az eredmény.
  • Hedgehunter #13
    District 9 30 millio volt menjenek mar a picsaba hogy 140 nem eleg egy jo filmre...
  • njozef1984 #12
    Nekem a Pókember 3 tetszett is meg nem is :)
    A látványvilág nagyon tetszett, az akciókat szépen megvalósították. Viszont a filmet szerintem ott cseszték el hogy iszonyat sok lett a csöpögős jelenet. Nem az mondom hogy nem kell a filmbe mert akkor ott jönne elő a probléma, de véleményem szerint túlzásba vitték.
  • Szolnokboy1 #11
    jaja, nálam dettó!

    A legjobb rész:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Harry őrült vendettája után, mikor már a fél arca odalett, meg minden a komornyik benyögi, h ő tudta ám h nem a pók nyírta ki a papát. Hogy miért nem szólt előbb, az máig nagy rejtély. :)