Szekeres Viktor

Két új női karakter kerül be a Batman 3-ba

Charlize Theron és Vera Farmiga is szerepelhet az új Batman-filmben, s mindketten a képregényekből jól ismert női karaktereket alakítanának. Egyikük a füzetekben ráadásul a rossz oldalba is belekóstolt.

A Comic Book Movie ügynökségi forrásokra alapozva tudni véli, hogy jelenleg is zajlanak a meghallgatások Christopher Nolan harmadik Batman-filmjének két kulcs szerepére. Az infók szerint a Dark Knight Rises-ben szerepelni fog a képregényekből is ismert Sarah Essen nyomozónő, aki Jim Gordon (Gary Oldman) vágyainak tárgyát fogja képezni. A másik női karakter ugyancsak a képregényekből ismert Julie Madison lesz, aki iránt Bruce Wayne fog szerelmetesen érdeklődni.


A honlap értesülései szerint Sarah Essen szerepére Charlize Theron kapott felkérést, míg Julie Madison szerepére több színésznőt is meghallgattak, többek között Vera Farmigát és Kacie Thomas-t. Az elkövetkező napokban minden bizonnyal ki fog derülni, hogy kik szerezték meg a fent említett szerepeket, ideje még bőven van a szereposztóknak, hiszen a The Dark Knight Rises csak 2012. július 20-án kerül bemutatásra Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ray78 #21
    Két Arc - szerintem visszatér :)
  • JASON13 #20
    Érdekes hangzik ugyanis mind a kettő karakternek köze volt az eddig szerepeltetett mellékkarakterekhez.

    Sarah Essen titkos viszonyt folytatott Gordonnal és Loeb Zsarolta őket titkuk kiteregetésével ezért Sarah elhagyta a várost. Gordonnak pont kapóra jött Joker gyilkossága.

    Julie Madison apjának haláláért egy verzió szerint Maroni a felelős, így ő neki is kapóra jött Two-Face ámokfutása.

    Szerintem a következő rész már sokkal jobban fog hajazni ez eddigiekre mint a Dark Knight a Beginsre és a szálak még jobban összefognak gabalyodni minthogy az elejétől kezdve egy újabb eseménysorozatot felépítenének.

    Remélem azért hamarosan lesz már valami fejlemény egy-két Bossról is...
  • KP27 #19
    Mér nem hívják Megan Fox-ot? :DDD Bocs ez magas labda volt :DDD
  • kalapos01 #18
    Mintha nem lenne száz színész, aki ezt a kegyetlen kihívást igénylő szerepet ne tudná eljátszani.
  • kidboy #17
    hát nekem is ez a véleményem, köszi a választ
  • barcames #16
    bale tuti marad mert ha nem az egész akkor szart sem ér
  • kidboy #15
    sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy ki fogja alakítani Bruce Waynet? Marad Christian Bale remélem, nem cserélik le. Mert nem láttam sehol se kiírva ki játsza Batman szerepét. Vagy csak pont azt a cikket nem olvastam. Köszönöm a választ.
  • blazsa #14
    Istenem még mindíg a Jokeres téma :) Nolan ennél sokkal kreatívabb, biztosak lehetünk benne, hogy a lezáró rész bőven tartogat majd izgalmas jeleneteket és meglepetéseket. Nolan tudja hogy kell megcsavarni és öszerakni a történetet úgy, hogy totál eldobd az agyad.(Lásd tökéletes trükk) Charlize Theron meg a szivem csücske nagyon örülök, hogy az egyik kedvenc trilógiámban szerepet kapott, bár a gyengéd szerelmi szál érdekes feszültség lehet, ilyen családcentrikus Gordon karakternek :) Macskanő? Mindig is kedveltem a karaktert és azért is sanszos mert kreatívan lehet beépíteni a modern Batman világba, ami pl a Pingvinről vagy Jégemberről nem elmondható.
  • Wittgen #13
    Vera Farmigát bírom, jó csaj és jó színész is. Remélem ő is szerepel majd a filmben, hisz Nolan Batman-mozijai nem csak a minőségükről híresek, hanem arról is, hogy oltári jó SZÍNÉSZEK-et válogatott be eddig a szerepekre (Oldman, Freeman, Bale, Gyllenthal, Caine, stb), még a mellékszerepekre is. Egyedül Holmes felkérése az első film szerepére volt baklövés.
  • Rotyoka #12
    Betgörlt már azóta utálom mióta rajzfilmben kitalálták