Szekeres Viktor

Itt az Üvegtigris 3 előzetese

December közepétől láthatjuk a moziban az Üvegtigris harmadik részét, mely az előzetes alapján hozni fogja az első két epizód hangulatát és főszereplőit is. A nagy kérdés, hogy vajon a film milyen lesz?

Nem hiszem, hogy sok duma lenne szükséges az alant található videóhoz. Bemutatták a tévében, s felkerült a netre is az Üvegtigris harmadik részének előzetese, ami ugyan a hollywoodi filmekhez képest nagyon rövid (magyar filmes ott spórol, ahol tud), azonban legalább így azzal sem vádolható, hogy sok poént ellőne. Van, aki még azzal is vitatkozik, hogy bármilyen poént ellőnének benne.


A nagy csapat tehát hiánytalanul visszatér és kiegészül többek között Kamarás Ivánnal, Szabó Erikával, Ruttkay Laurával és Pikali Gerdával. A premierre december 16-án kerül sor, a producerek nem rettentek meg a vetélytársaktól, hiszen Rudolf Péter rendezése olyan alkotásokkal mutatkozik be egy napon, mint a Megaagy és a Tron: Örökség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rammfan #7
    ne vonjunk le még szerintem elhamarkodott következtetéseket:) szerintem jól meg fogják csinálni a 3.részt is,legalábbis az előzetes nekem ezt sugallja.kíváncsian várom,de addig is:

    előzetes
  • yesname #6
    Ez nem csak a magyar filmekkel van így :)
  • Stonee #5
    irány a mozi!
  • JASON13 #4
    egyszer van egy jobb magyar film és akkor azt addig húzzák amíg szar nem lesz.
  • lamer the true #3
    Jónak tűnik, de majd meglátjuk :)
  • 1855300 #2
    Én egy másfél órás lassított Szabó erika montázzsal is beérném.
  • Inquisitor #1
    Remélem picit értelmesebb forgatókönyve lesz, mint a második résznek, mert az egy halom vicces jelent összefüggéstelen halma volt. Ellentétben a kiváló első résszel.