Szekeres Viktor

Van élet a Fűrész mellett is

A Fűrész 3D mellett több premierre is sor került itthon a múlt héten, azonban sem Az amerikai, sem a Könnyű nőcske nem szerepelt úgy, ahogy azt a minőségük megkívánta volna. Egyedül a Gru nem okozott csalódást.

Miközben a hazai mozikat a hétvégén a Fűrész 3D uralta csalódást keltő, de mégis első helyet jelentő teljesítményével, nem szabad elfeledkeznünk a többi premierről sem. Bár igaz, hogy azokkal kapcsolatban nem sok jóról tudunk beszámolni. Hiába kapott ugyanis remek kritikákat a Könnyű nőcske és Az amerikai, itthon, akárcsak múlt héten A tolvajok városa, mindkét film megbukott. Előbbi 8227 nézője csak az ötödik, utóbbi 6622 jegyvásárlója pedig a hatodik helyezésre volt elegendő, ha az országos teljesítményüket nézzük.


A toplista második és harmadik helyén továbbra is a három hete bemutatott Ízek, imák, szerelmek (összesen eddig 84 ezer néző) és The Expendables - A feláldozhatók (összesen eddig 73 ezer néző) áll, a bevételi lista negyedik helyét pedig az a Gru szerezte meg 6351 nézővel, melyet egyelőre csak előjátszottak a mozik, a premierjére csak ezen a héten kerül sor. (A kisebb nézőszám a 3D-s felár miatt eredményezett magasabb bevételt.)


Csütörtöktől a már említett Gru mellett a Terhes társaság próbálkozhat meg a heti legnézettebb film díjának elnyerésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)