Szekeres Viktor

A magyar Fűrész-fanatikusok most megmutatták

Úgy tűnik, hogy volt értelme a világpremiernek, hiszen itthon az első helyen debütált a Fűrész 3D, bár a nézettsége közel sem számít jónak. Igaz, legalább az Újabb parajelenségek fölött sima győzelmet aratott.

Nem nagyon zavarta az V-ös kategória a hazai Fűrész-rajongókat, hiszen a hétvégi nézettségi és bevételi adatok alapján a Fűrész 3D volt országszerte a legnézettebb film. Az amerikai premier előtt egy nappal bemutatott horrort 14 065-en látták a hétvégén, ami a nagyjából 1500 forintos átlagárú, feláras helyárnak köszönhetően 20 863 540 forint bevételt jelentett, ezen a pénzen osztozhatnak a mozik és a hazai forgalmazó, a Budapest Film.

Jigsaw, a tervek szerint utolsó jelenését a héten 20 moziban lehetett megnézni, s érdekes módon szinte mindenhol 3D-ben ment a film, melynél idén még egy sem használta ki gyengébb hatásfokkal a térhatású technológiát. Hiába adódott volna rengeteg lehetőség arra, hogy több csapdát vizuálisan még rémisztőbbé tegyenek, az elmúlt évek 3D-s horrorjai közül látványilag egyértelműen a Fűrész-széria hetedik része muzsikált a leggyengébben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viasz #6
    Ezaz! Megmutattuk!:D

    Helyesírás: "a tárhatású technológiát"
  • Locutus51 #5
    Nem azt mondtam, hogy nincs tele jó jelenetekkel, csak azt, hogy nincs tele olyannal, ami "kilóg a vászonról". A film maga szerintem is a helyén van.
  • kalapos01 #4
    A VV tele volt baromi jó jelenetekkel, de nem csoda, hiszen az kábé az első 3D-s horror volt, oda akarták tenni magukat. A ketreces jelenettől kezdve a skizó kergetőzésig mindegyik iszonyat jó volt. Vagy a tükrös.
  • Locutus51 #3
    A Véres Valentinből is egyetlen jelenet maradt meg bennem, ahol frankó volt a 3D, amikor az elején a gyilkos belevágja a szélvédőbe a csákányt... Ott még ennyire sem használták a 3D-t.
  • Suffering #2
    ez hülyeség. Az utolsó léghajlítóban egy másodpercnyi 3D-s jelenet sem volt. semmi... Év átverése vclt az a film. "Jigsaw, a tervek szerint utolsó jelenését a héten 20 moziban lehetett megnézni, s érdekes módon szinte mindenhol 3D-ben ment a film," ez a mondat nem igaz igy.
  • Atkamon #1
    Hát igen, nem nagyon volt kihasználva a 3D, de mondjuk amikor ki volt hassználva, akkor sem volt valami húde "rémisztő" a film...