Szekeres Viktor

Jason Statham nem kegyelmez új akciófilmjében - itt az előzetes

Jövőre minimum három Jason Statham-filmet is láthatunk. Két remake mellett a színész még az angol Blitz-ben lesz főszereplő, melyben egy rendőrgyilkost akar elkapni.

Kíméletlen sorozatgyilkos nyomába ered Jason Statham egyik új filmjében, a Blitzben. A bűnöző ráadásul rendőröket gyilkol, így elkapása személyes ügyévé válik a nyomozóknak. A film premierje valamikor 2011-ben várható és Statham előző főszerepeivel ellentétben nem amerikai produkció lesz, hanem ízig-vérig angol - a forgatás is Londonban zajlott


Statham legutóbb a 2009-es tavaszi Crank 2-ben volt egyedüli főszereplő, így a Blitz nyilvánvalóan sok rajongója éhségét fogja enyhíteni, ráadásul nemsokára látható lesz két feldolgozás filmje is. Egyrészt a 13 szereplőgárdájában lesz benne, másrészt pedig január 28-tól kerül az amerikai mozikba a The Mechanic, melynek eredetijét Mestergyilkos címmel láthattuk Charles Bronson főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #8
    úgylátszik endert megették a hangyok...
  • cateran #7
    Hehe....
  • Darth Sith #6
    megnézzük. moziban! :)
  • Teppik Amon #5
  • Al Ashrad #4
    Megint csak winnie-vel értek egyet. :) A szarkazmus remélem megteszi a hatást és az ilyen kommentelők, akik alaptalanul fikázzák napjaink elsőszámú akciósztárját, eltűnnek egy időre. (bár úgyse fognak...)
    A banki meló nekem nagyon bejött és az expendables is jó volt. Várós lesz a film az tuti.
  • winnie #3
    nekem is ez jutott eszembe. elkezdtem sorolni a filmjeit, a ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső, blöff, olasz meló, gépállat sc, london, banki melő, expendables..., á, nem is érdemes. botrányosak. és még mondanivaló sincs bennük. nem értem az ilyet.
  • Ender Wiggin #2
    Statham rekorder. Csak szar filmekben szerepel.
  • Mat666 #1
    Egy próbát megér.