Szekeres Viktor

Roland Emmerich és Loucas George szupertitkos földönkívülis filmet készít

A scifi-rajongók nagy örömére mostanság egyre több idegeninváziós mozifilmet jelentenek be, ráadásul még a tévében is terjed a műfaj. Ezúttal Roland Emmerich jelezte, hogy igényt tart egy szeletre a tortából.

Az Ember, Aki Elpusztította a Fehér Házat - az egyik külföldi filmes lap így hivatkozik Roland Emmerich-re, aki minden idők egyik legsikeresebb idegeninváziós mozifilmjét készítette el a Függetlenség napjával. A legutóbb a 2012-vel jelentkező, nemsokára pedig az Anonymous-szal robbantani szándékozó rendező titokban azt tervezi, hogy visszatér az idegeninvázió témájához.

Emmerich új filmjéről semmit sem lehet tudni, mindössze a címét (The Zone), valamint azt, hogy afféle kézikamerás, "megtalált videófelvételes" projekt lesz. A producer Loucas George lesz, a forgatókönyvet Guillaume Tunzini írta és a forgatás novemberben kezdődik el. A tervek szerint a stáb ismeretlen színészekből állnak, a költségvetés is minimális lenne. Ez 5 millió dollárt jelent, ami Emmerich esetében azért is nagy szó, mert ő az 1994-es Csillagkapu című scifi óta 100 milliósnál olcsóbb filmje nem került mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #19
    Valaki Emmerichnek mutasson meg már valaki néhány Half Life fan videót. :D 5millkából már egész jó is kisülhet.
  • bmw #18
    Kezikameras? pf...
  • kwzatz #17
    Persze, nem vártam. :) Elég nehéz lenne a dolga, mivel a jó, kreatív sci-fiből iszonyatos hiány van. Persze lehet, hogy csak én nem tudok róla, winnie meg gyakorlatilag nem fér el tőlük a lakásában. :)
  • Nasedo #16
    "de sajnálom, hogy már kommenteket kell magyarázni. én kérek elnézést."

    Elnézést nem a magas lóról szoktak kérni, egyébként nem magyarázol semmit és nem is kell, mert csak ugyanazt a hülyeséget ragozod. De nyilvánvalóan te nagyon értesz a filmekhez, csak én vagyok az, aki a szar sorozatokat veszem észre mostanában. Pedig biztos van nagyon sok színvonalas scifi is.
    Nem tudom elképzelni, hogy a filmnézőket miért kéne, hogy érdekelje a száz el nem készült forgatókönyv. A tudásom kimerüléséről amit írsz az pedig vicc. Nyilván a te tudásod sokkal több és te sokkal több színvonalas filmet és sorozatot ismersz az utóbbi pár évből. Azokat biztos egyenesen neked gyártják.

    kwzatz! Ne várj választ, úgy csinál most mintha nem láttad volna a hozzászólásodat. Nem először fordul elő.
  • kwzatz #15
    Winnie, pls reagálj a 10-es hsz-emre, mert tényleg biztos keveset ismerek az általad említett rengeteg sci-fiből, amik a kreatív filmipar termései. Szerintem a többiek nevében is beszélek, amikor arra kérlek, hogy ajánlj nekünk ilyen filmeket, mert a hsz-ed alapján nyilván Te rengeteget ismersz. Köszi még egyszer!
  • CaptainRumi #14
    Nekem van pár ötletem. Megveszi valaki?
  • winnie #13
    akkor képezd még magad:)
  • Aldo Moro #12
    Vagy "scenario", vagy "szkenárió", amit te írtál az sehogy sem jó. Már bocs.
  • Aldo Moro #11
    "afféle kézikamerás, "megtalált videófelvételes" projekt lesz" Hogy utálom az ilyeneket, a Cloverfield sem tetszett.
  • kwzatz #10
    Winnie, kérlek nyűgözz le akkor 1-2 ötlettel, hogy milyen sci-fit kellene néznem. Nyilván én sem ismerem az összes filmet, de ebből olyan hiányom van, hogy ihaj. Mit tudnál ajánlani? (aztán leírom, hogy melyiket láttam az ajánlásaid közül, és utána újra próbálkozunk) Utóbbi pár év jó sci-fijei, amit láttam: District 9, Különvélemény, A.I., Inception, Képlet, Moon, Én, a robot, Donnie Darko, Mátrix. És ennyi az utolsó 10 év termése. Szerintem sem sok. Régebbieket is mondhatsz. Előre is köszi!