Szekeres Viktor

Bejelentették az Avatar 2 premierdátumát és rendezőjét

4 év múlva kerülhet moziba az Avatar második része, s rá egy évvel a harmadik epizód, ráadásul mindkettőt James Cameron fogja rendezni, ugyanis a filmes bólintott a Fox, minden bizonnyal csábító ajánlatára.

A Twentieth Century Fox 2015-ig sikeresen elkötelezte maga mellett James Cameron filmrendezőt, aki így a tervezett Angelina Jolie-s Cleopatra-filmet, melyet a Sony tervez készíteni, kénytelen parkoló pályára tenni. A szerződés megkötéséről a stúdió sajtóközleményt is kiadott.

A közlemény szerint James Cameron elkötelezte magát amellett, hogy következő két filmje az Avatar 2. és 3. része lesz. A tervek szerint a rendező év elején kezd el dolgozni az Avatar második részének forgatókönyvén, hogy az év második felében elkezdődhessen a forgatás. Az egyelőre még nem dőlt el, hogy a költségek csökkentése érdekében egyszerre forgatják-e a két filmet, vagy külön-külön (ez a rendezőn múlik), az azonban biztos, hogy az egyelőre cím nélküli második részt 2014. decemberében, míg a harmadik epizódot 2015. decemberében mutatnák be Amerikában és világszerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #59
    "Gondolom azzal senki nem vitatkozik, hogy az utóbbi évek legjobb filmje a látvány tekintetében. "

    de.
  • juliskafarkas #58
    Szerintem is jól sikerült film az Avatar. Gondolom azzal senki nem vitatkozik, hogy az utóbbi évek legjobb filmje a látvány tekintetében. Az, hogy kinek jött be a sztori, és kinek nem, elég szubjektív dolog. Minden filmnél így van ez, valakinek tetszik, és valakinek nem. De csak a legjobb filmek képesek arra, hogy megosszák a nézőket.
    Én nagyon várom a második részt. Általában véve egy film második, esetleg harmadik (vagy milliomodik) része fele annyira sem sikerül jól, mint az első. Mondjuk az a Fűrész, amit most vetítenek a mozikban, sokak szerint meg sem közelítik az első részt.
    Szóval arra leszek kíváncsi, hogy ebből a szempontból az Avatar hozza a papírformát, és a következő rész fele ennyire sem lesz jó, vagy megdől ez az általános vélemény...
  • mans #57
    4 év múlva,meg a kötőtűt a tüdejükbe.
  • Talley #56
    Nem értem ezt. miért van mindenki kiakadva az Avatar történetén? a 10 év amíg készült a film, valószínű nem a történet megírásával telt, hanem a film elkészítésével. Meg mégis mit vártatok tőle? A történet alapja, hogy az emberek ki akarják túrni a lakhelyükről az ott élőket. Gondolom nem azt várjátok innentől kezdve, hogy majd az emberek szépen bevetések után azzal dicsekednek, hogy ki hány idegent ölt aznap meg. Meg azért remélem senkinek sem az a baja, hogy itt kivételesen az idegenek győznek és az embereket meg seggbe rúgják.

    Amúgy megnéztem pár hónapja az Alien filmeket. És azt kell mondjam az dög unalom volt. Az első még elment, mert az új volt. de az összes többiben az egyetlen csavar az volt, hogy a 3. egy bolygón játszódott. Amúgy ugyanazok a dolgok történnek. sőt az 1,2 és a 4. részben az Alien még ugyanúgy is hal meg. A csaj azt hiszi megölte az utolsót. Megnyugszik, majd hirtelen feltűnik még egyszer és úgy öli meg, hogy kiküldi őt az űrbe valahogy. A 2. rész után csak azért néztem meg a többit, hogy legalább egyszer megnézzem az egészet és túl legyek rajta. És ha jól tudom az első részen kívül nem sok köze van a többihez, de azért elég sokan kedvelhetik a sorozatot.
    Amúgy a legutóbbi film, amiben meglepett a történet az a 6. érzék volt. Azóta nem volt igazán semmi.

    Tehát nekem tetszett az Avatar, én elsősorban a látvány miatt néztem meg és az miatt nem kellett csalódnom. A története tény, hogy nem volt bonyolult, de nekem tetszett. Élveztem az egész filmet, és én nem azért nézek egy filmet (TV vagy mozi), hogy több órát gondolkodjak a történeten meg csavarokon, hanem hogy egy jót szórakozzak, kikapcsolódjak.

    u.i.: amúgy a története még így is sokkalta jobb, mint mondjuk a Transformersnél.
  • gulyasandras #55
    Ez bennem is felmerült.
  • bippo #54
    Vedd úgy, hogy rossz helyre ment a szóköz, és azt akarta mondani, hogy többszáz, ezer film. Úgy meg tök hihető.
  • Watchmen #53
    Szerintem ő csak átvitt értelembe akarta kifejezni magát:D
  • smaszi #52
    Most nem is mondtál hülyeséget...
  • DjDano #51
    Bárcsak mindenki ilyen szar filmet csinálna...
  • Aldo Moro #50
    "több százezer film közül, amit eddig életemben láttam" Ekkorát vetiteni, ember! Legyen a több százezer film mondjuk csak 200 ezer. Az még nem is több. Ha csak 1,5 órát számolok egy filmre, az 300 ezer óra. az 12500 nap, az 34,34 év tiszta filmnézés. Mivel rendszeresen 5 éves korod előtt úgysem jártál moziba, akkor az már 39, inkább 40 év. De ez még csak tiszta filmnézés. 13 év kiesik a nézésből, mert aludni is kell napi 8 órát, akkor az már 53 év és még mindig csak filmet néztél. Mivel tudsz irni, suliba is jársz, ami napi 6 óra minima. Felteszem középiskolát is végeztél, vagyis 12 osztály, évi 200 nappal, az 14400 óra, ami 600 nap, majd két év tisztán. Vagyis már 55 évnél járunk és eddig semmit nem csináltál csak aludtál, moziztál és suliban voltál. Nem ettél, ittál, jártál lányok után, voltál otthon, mentél el a haverokkal, utaztál, stb. stb. Szóval ez kicsit erős volt.