Szekeres Viktor

Végre megérkezett Justin Bieber leendő sikerfilmjének előzetese

Justin Bieber nemrég debütált színészként a Helyszínelők című krimisorozatban, s jövőre, február 11-én már saját dokumentumfilmjében fog főszerepelni, melyet 3D-ben láthatnak az énekes rajongói.

Nem sokkal ezelőtt jelentette be a Paramount Pictures, hogy filmet készít Justin Bieber életéről, s már itt is van az első előzetes, az első teaser. A 3D-ben bemutatásra kerülő Never Say Never (Soha ne mondd, hogy soha) az ifjú popcsillag pályafutásáról, és világhírnévre töréséről szól, s a stúdió abban bízik, hogy folytatni fogja vele sikersorozatát, hiszen az elmúlt hetekben a Jackass 3D és a Paranormal Activity 2 is hatalmas sikernek bizonyult, ráadásul mindkét film készítési költségei meglehetősen alacsonyak voltak.


Az olcsóság Justin Bieber filmjére is jellemző lesz, hiszen kvázi dokumentumfilmről van szó, melyet Jon Chu rendez, akinek a legutóbbi Step Up-filmeket köszönhettük. A filmben Bieber Madison Square Garden-beli fellépését izgulhatjuk végig, s a koncert mellett természetesen színfalak mögötti felvételeket is láthatunk. A rendező szerint a film nem olyan lesz, mint a többi koncertfilm, ráadásul ígérete szerint azokat a sztorikat, melyekkel nem lehet szavakkal elmesélni, zenével fognak kifejezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ray78 #10
    Nem értem a középső nevét mért nem írják ki sehol? Justin Gay Bieber ...... :)
  • Zolthen #9
    Ja, egy pedofil kannibál áldozata
  • zoltanszon #8
    Justin Bieber nemrég debütált színészként a Helyszínelők című krimisorozatban

    Remelem, mint aldozat... :)
  • bippo #7
    Amúgy ügyes gyerek ez a Bieber, mert sokat dolgozik, függetlenül attól, hogy mit, de tud énekelni, viszont ütnivaló feje van nagyon, meg elkezdhetne már mutálni :)
  • Dynamic #6
    Azt hittem ez rendes film lesz, mint pl. a facebookos gyerekről. Nem baj, így is kötelező
  • Narxis #5
    XD
  • Barnez #4
    Látom a kritika címét, melyet Szekeres Viktor fog írni: "Életem legjobb filmje, benedvesedtem tőle!" xD
  • Locutus51 #3
    "...filmet készít Justin Bieber életéről..."

    Miről??? Hány éves, 12?? Épp csak kinőtte a pelenkát, könyörgöm!
  • Wolfman017 #2
    Ezaz Vikcsi végre, neked is már annyira nedves volt a boxeralsód mint nekem a Bieber Fever miatt??? Okosak ezek a Paramountnál, összevágják a youtube-os videókat egy több órás filmé, kiegészítve a koncertfelvétellel meg 1-2 interjúval és kaszálnak a 12 éves tüzelő hugyostiniken mint az állat.
    Azokat a sztorikat pedig amiket nem lehet szavakkal elmesélni, azt legjobban olyan lírai művekkel lehet kifejeznii mint az Oohh baby baby ooooh című szám.
  • Etinger #1
    "Végre megérkezett..." Hűha. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt nem direkt csinálnád Viktor :) Ez főszerkesztői kérdés? De nem értem akkor se, hát eleve az oldal látogatói nem hiszem, hogy Bieber fanok lennének. Alig töredéke lehet, azok is lányok, itt meg a férfi olvasók vannak többségben. Vagy pont ezért adtok ilyen címet, mert a 'gúny' az szüli a kommenteket és vitát akartok? De az meg színvonal csökkenésével jár. Akárhogy gondolkozom, jól nem lehet ebből kijönni...

    Konklúzió: szánalmas a cikkadás erre felé...