Szekeres Viktor

Erre a horrorfilmre várt mindenki

Úgy tűnik, jól tette a Fűrész 7, hogy meghátrált a Paranormal Activity 2 premierje elől, hiszen eredetileg a két film egy napon mutatkozott volna be Amerikában. Utóbbi így versenytárs nélkül könnyedén lett első.

Bár rengeteg ellendrukkere akadt az Újabb parajelenségeknek (Paranormal Activity 2), Amerika ismét csak leborult a film nem létező lábai elé, hiszen a 3 millió dollárba kerülő folytatásra csak a hétvégén 41,5 millió dollárt fizettek ki, ami természetesen sima első helyet jelentett a mozis bevételi toplistán. És ezúttal nem mondhatjuk azt, hogy csak a hájp miatt mentek el az emberek megnézni a filmet, hiszen legtöbben az első rész ismeretében vállalták be az Újabb parajelenségeket.


Tavaly az első Paranormal Activity-film 15 ezer dollárból készült és első hetében csak 12 moziban mutatták be, a hisztéria szép lassan bontakozott ki, hogy a premier ötödik hetében hágjon tetőfokára a Paranormal Activity-láz, ugyanis ekkor 1945 moziban szerzett 21 millió dollárjával felért Oren Peli horrorja az első helyre. A második részt a forgalmazó eleve 3216 filmszínházban kezdte el játszani, így nem meglepő a nagyobb bevétel, s úgy tűnik, hogy minden szkepticizmus ellenére a filmnek meglesz a 80-100 millió dollár bevétel Amerikában, ami azt is jelent, hogy jövőre jöhet a harmadik epizód. Esetleg 3D-ben?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #4
    rec rulz.
  • god25 #3
    Nekem bejött. Mind a két befejező-verzióval. Kíváncsi vagyok, hogy lett megoldva a folytatás.
  • Wittgen #2
    Oltári xar filmnek tartom az első részt, ez meg már meg sem fogom nézni. Bár lehet, hogy ez senkit sem érdekel :)
  • grebber #1
    Remélem ebben már lesz is valami amiért valóban érdemes megnézni.
    Az első részt kb sírva röhögve néztem, és az utolsó talán 10 perc volt valami amikor a csajt kitépik az ágyból.