Szekeres Viktor

Spielberg rendezi a Robocalypse-ot

Steven Spielberg rendezheti meg a Robocalypse című filmet, mely egy robotikából PhD-vel rendelkező író, Daniel H. Wilson regénye alapján készülne. A premierre azonban majdnem három évet kell várnunk.

Steven Spielberg rendezhet a Robopocalypse című scifit, ezt jelentették be a DreamWorks Studios képviselői. A Daniel H. Wilson regényén alpuló történet forgatása a tervek szerint 2012. júniusában kezdődne el, ami azt jelenti, hogy a végeredmény 2013-ban kerülhetne a mozikba. Az emberi faj sorsáról szóló történet adaptációját, mely egy robotfelkelést követően játszódik, Drew Goddard írta meg.

A késlekedés és a 2013-as premier oka az, hogy Spielberg jelenleg is két rendezői vasat tart a tűzben, hiszen egyrészt be kell fejeznie a The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn-t, másrészt pedig még előtt áll a War Horse folytatása is. E két filmet egyébként, mint arról már korábban beszámoltunk, jelen állás szerint pár napos eltéréssel mutatják be decemberben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #6
    Az utolsó jó robotos történet nálam az Ergo Proxy volt, na jó, az anime, de azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a Japánok kb. 28 milliószor jobb történeteket tudnak kitalálni mint vérszegény Hálivúd:)
  • lamer the true #5
    Aimov-ot hagyd ki ebből :)

    Vagy...
  • winnie #4
    neki csak ennyire futja a fantáziája. (bezzeg a nagy kedvenc filmje, még vérszegényebb történettel bír.)
  • yesname #3
    Az a vérszegény aki csak ennyit tud belelátni ennyi infóból :)
  • opeca #2
    Robopocalypse, kitalálhatom? Robotok öntudatra ébrednek és az emberiség ellen fordulnak?

    Kegyetlenül vérszegény lett ez a Hálivúd...
  • gombabácsi #1
    "mely egy robotikából PhD-vel rendelkező író, Daniel H. Wilson regénye alapján készülne. A premierre azonban majdnem három évet kell várnunk."

    akkor olyan áltudományos álmodozás lesz mint az Asimovnak a legtöbb regénye? :)