Szekeres Viktor

Az Avatar az utolsó hazai rekordot is megdöntötte

James Cameron amerikai otthonában valószínűleg pezsgőt bontott a hírre, miszerint legutóbbi filmje, az Avatar, a hétvégén az utolsó, más film által tartott mozis rekordot is megdöntötte. Mindezt fél évvel a DVD-megjelenés után.

Az Avatart forgalmazó Intercom közleménye szerint James Cameron sikersicifje a hétvégén megdöntötte a Star Wars I. rész: Baljós árnyak magyar nézettségi rekordját is. Október 18-ai adatok szerint James Cameron filmjére eddig 1 196 882-en váltottak jegyet hazánkban, amivel a 11 éve bemutatott Star Wars-mozi 1 196 113 nézőszámával tartott rekord is megdőlt.

Az Avatar magyarországi bevétele már a bemutatást követően nagyon hamar, január 24-én túlszárnyalta az egymilliárd forintnyi bevételt, melyet azóta majdnem megduplázott. Az egymilliós nézőszámot Magyarországon eddig csak 5 filmnek sikerült elérnie: az Avatarnak, a Harry Potter és Star Wars első részének, a Nicsak, ki beszél!-nek, és a Titanic-nak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #19
    "Pedig el kell. Engem érdekelnek a hozzászólások."

    Ja addig amíg azt írják ami tetszik neked de ha valaki kilóg a sorból azt megsérti a scfi világod már ugrasz is habzó szájal "fürdőskurva különítmény"
    ennyi a színvonalad kis gyerek.
  • Mat666 #18
    Tévedsz kis gyerek én nem rinyálok ha nem röhögök rajtad a kedves cikk írón meg a sok elvakult fanboyon.
    Amúgy milyen érdekes hogy 1 nap se kellet hogy lekerüljön a főoldalról a nagy cikk lehet Viktor is észrevette magát?
    Általában 5-6 napot kint van egy avatar cikk.
  • kalapos01 #17
    "Én meg azt nem hiszem el hogy minden hozásszólást el kel olvasnod."

    Pedig el kell. Engem érdekelnek a hozzászólások. Elolvasom őket. Téged nem érdekel a cikk. Te azt olvasod el. Ja, és te rinyálsz. Én meg röhögök. Ennyi a különbség.
  • Mat666 #16
    "Oké, van ez a fürdőskurva különítmény, akik nem bírják a feszkót, de nem esik le nekik, hogy nyilván a legsikeresebb filmről szóló híreket olvassák a legtöbben (ez logikus, a hírek száma is mutatja, meg a kommenteké is)."


    Nem akarlak elkeseríteni kis gyerek de ha megnézed pl ezt a cikket a kommentj. talán van kettő ami érdemben foglalkozik a cikkel vagy úgymond annak a "hírtartalmával" a többi embernek csak simán tele van a töke az áll avatar hírekkel mert minden héten jön egy vagy hihetetlen változatosságot felmutató
    James Cameron, az avatar rendezője cikk.


    "Én meg azt nem hiszem el, hogy minden Avatarral kapcsolatos hírt el kell olvasnod"

    Én meg azt nem hiszem el hogy minden hozásszólást el kel olvasnod.


    "Az intelligensebbje, ha nem érdekli, akkor nem olvassa el."
    Az intelligensebbje, ha nem érdekli, akkor nem ír vissza haha fanboy.
  • RecoPhile #15
    És ehez 11 évnek kellett eltelnie, kemény... :D
  • kalapos01 #14
    "nem hiszem el hogy minden aprócska avataral kapcsolatos híröl cikket kell írni"

    Én meg azt nem hiszem el, hogy minden Avatarral kapcsolatos hírt el kell olvasnod. Oké, van ez a fürdőskurva különítmény, akik nem bírják a feszkót, de nem esik le nekik, hogy nyilván a legsikeresebb filmről szóló híreket olvassák a legtöbben (ez logikus, a hírek száma is mutatja, meg a kommenteké is).

    Az intelligensebbje, ha nem érdekli, akkor nem olvassa el.
  • Mat666 #13
    Az Sg-is egyre lejeb adja a színvonalat minden héten egy avatar cikk szánalmas. Jó értem átjött az avatar egy nagyon sikeres és sokak szerint nagyon jó film rendben van de hogy lassan egy évvel (17 December 2009 ) Magyarországi mozis bemutató után ennyire szét sztárolni mért kell azt nem tudom megérteni.
    Az hogy a kedves cikk író egy ekkora fan azzal sincs gond de szerintem ezt a szabad idejében tegye és ha dolgozik vagyis cikket ír akkor ne a saját fanboyságának éljen ha nem végezze a munkáját mert nem hiszem el hogy minden aprócska avataral kapcsolatos híröl cikket kell írni.
  • kalapos01 #12
    Miért? Helyetted más dönt? Jóhogy ő dönti el, hogy milyen a film.
  • Atkamon #11
    Szerencsére ezt nem te döntöd el:) A "szerintem" szót ismered?
  • morden #10
    Én nem értek veled egyet, szerintem jó film volt, de abban megegyzshetünk, hogy mindenképpen emlékezetes marad, kinek így kinek úgy .
    ( a nicsak kibeszélre hogy a francba váltottak több mint 1 millió jegyet :D? :)