Szekeres Viktor

Visszatért a jelen legviccesebb tévésorozata

Amerikában már a Blue Mountain State második szezonja látható a Spike műsorán. Az elmúlt időszak egyik legviccesebb sorozata itthon is egyre ismertebb lesz, amióta bemutatta az MTV.

Nemrég már mi is megénekeltük, hogy a Blue Mountain State volt az év egyik legviccesebb tévésorozata, melyet itthon az MTV Hungary mutatott be. Nos, mint kiderült, Amerikában a Spike csatornán a nagyjából egymilliós nézettség sikernek bizonyult, így a BMS folytatódhatott a második évaddal, mely hétvégén kezdődött el Amerikában, de a héten már a sorozat új szezonjának következő epizódja is adásba került.


A hírek szerint az új epizódok hangulatilag semmi változást nem hoztak a sorozatban, azonban a stáb, főleg a színészgárda összetétele módosult. Távozott ugyanis a Blue Mountain State-ból a rendőrségi ügybe keveredett Sam Jones III, s helyére Page Kennedy érkezett Radon szerepében, aki be is mutatkozott az "Fingering" című részben. Szerencsére a női front is erősödött az új részekben, hiszen Denise Richards is bemutatkozhatott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!