Szekeres Viktor

Napjaink egyik legjobb rendezője készíti a Wolverine 2-t

Darren Aronofsky rendezheti az X-Men Origins: Wolverine 2-t, erősítette meg Hugh Jackman. Az eddig fantasztikusan jó filmeket rendező filmes így végre elkönyvelheti első anyagilag is sikeres filmjét.

Hugh Jackman a Vulture-nek adott interjújában megerősítette az eddigi pletykákat, miszerint Darren Aronofsky fogja rendezni a Wolverine második részét. A színész hozzátette, hogy a forgatás kezdete sincs már messze, ő pedig elkezdte speciális, napi hat étkezést tartalmazó étrendje fogyasztását, hogy felkészüljön a szerepre.

Darren Aronofsky, akárcsak Christopher Nolan, eddig makulátlan filmes mérleggel rendelkezik, hiszen eddigi rendezései mind az elismert filmek kategóriába tartoznak, az IMDb-s osztályzatai mind 7,4/10 felett vannak. A Pí, a Rekviem az álomért, A forrás és A pankrátor rendezője idén a Fekete hattyú című filmmel jelentkezik, s nemsokára hozzáláthat az X-Men Origins: Wolverine 2 készítéséhez. Hugh Jackman a rendezővel kapcsolatban elmondta, hogy Rozsomák (illetve Farkas) második jelenése nem tipikus X-Men-film lesz, bízik abban, hogy a rendező látásmódja a végeredményt is egyedivé fogja tenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #4
    Hmmm. Nekem McTiernan felelne meg. Ez a faszi eddig jó kritikát kapott "művészfilmeket" csinált. Tényleg jók voltak, de vajon mit tud kezdeni egy olyan filmmel, aminek bevételt kell hoznia???
  • KillerBlue #3
    Remélem jövő nyáron már láthatjuk.
  • bippo #2
    Én is. Persze ezt is meg fogom nézni.
  • Wittgen #1
    Én mondjuk jobban örültem volna egy Aronofsky-féle Robotzsaru filmnek. Kár, hogy az befuccsolt.