Szekeres Viktor

A Chuck-ot nem lehet kinyírni

Bár az akciófilm sokaknak kedvenc műfaja, a tévében valamiért nem túl népszerűek az akciósorozatok. A műfaj egyik jeles képviselője a Chuck, melyet a napokban plusz 13 epizód megrendelésével ismert el az NBC.

A Chuck című akciókomédia első két szezonjában a túlélésért küzdött, úgy tűnt, mintha az NBC csatorna végezni akarna a sorozattal, de a szívós rajongói tábornak és a heti 6 millió körüli nézőszámnak köszönhetően a széria megérte a 3. évadot is. Bár az NBC nyári adásokat tervezve ismét csak a Chuck "életére" tört, a nézettségi adatok azt mutatták, hogy csatornán belül egyre előrébb kerültek a hierarchiában a botcsinálta kém kalandjai. Az NBC májusban be is rendelte a Chuck negyedik szezonját. (A részlet az idei első részből származik, melyben Dolph Lundgren és Linda Hamilton is vendégszerepelt.)


Az óvatoskodó csatorna azonban csak 13 rész elkészítésére adott ki megbízást a készítőknek, ami ismét csak azt jelezte, hogy nem túl nagy a bizalom a széria iránt. Azonban a fanatikus rajongók kitartottak a Chuck mellett, amit napokban azzal honorált az NBC, hogy újabb 11 epizóddal toldotta meg a 2010/11-re szánt 13-at, így májusig 24 Chuck-rész kerülhet adásba az óceánon túlon. (Itthon a sorozat, mivel remek kezdés után hatalmasat bukott az RTL Klubon, viszonylag hamar átkerült a Coolra.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #3
    Azt hittem Chuck Norris-os cikk :)
  • NaNeMár #2
    A cikk nagy része nem újdonság, talán ha 2 hónapja íródik...
    Már az 5. rész volt a héten...
  • Reg5 #1
    Nem is kell.