Szekeres Viktor

Itt a Meztelen apácák nagy fegyverekkel című film előzetese

A Nude Nuns With Big Guns azon filmek közé tartozik, melyről a nézők többsége már cím alapján el tudja dönteni, hogy érdemes-e megnéznie. Ha pedig valakiben még így is kétség dúlna, az előzetes végleg eloszlatja azt.

Manapság egy gyakrabban próbálják filmek történetét a címben megfogalmazni a készítők, s bizony a Nude Nuns With Big Guns (Meztelen apácák nagy fegyverekkel) történetét sem biztos, hogy oldalakon át kéne taglalni, hiszen a cím öt szava magáért beszél. A tavalyi Run! Bitch Run!-t rendező Joseph Guzman új filmjét egyébként nem szabad összetéveszteni az álelőzetes révén megismert, Grindhouse-szerű Nuns With Guns-szal, melynek trailerjét itt lehet megnézni.


Az Asun Ortega, Monica Ramon, Tomas Boykin, Jessica Elder és Bill Oberst Jr. főszereplésével készült film egyébként Sára nővérről szól, aki egy korrupt klérus tagja lesz, köszönhetően annak, hogy megalázzák és bedrogozzák. A halál szélén táncolva azonban egy nap üzenetet kap: az Úr azt kéri tőle, hogy álljon bosszút megalázóin. A nővér felszerelkezik Isten akaratával és pár lőfegyverrel, de a klérus sem rest, mert egy kegyetlen motoros bandával próbálja megöletni Sára nővért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • enzim #4
    Mennyi ideje is láttam már ezt a trailert? Egy vagy netán két hónapja? Már nem emlékszem pontosan, olyan régen volt...
  • radical@work #3
    igényes
  • gromgotth #2
    jajjj
  • Alfa Of NS #1
    Hát igen, ebben sem kell azzal fáradni, hogy mondanivalót keresünk a filmben