Szekeres Viktor

Októberben itthon is mozikban az új Tron-film 20 perce

Aki gyors és előre lefoglalja ingyenes jegyét, az október 28-án itthon is belenézhet 20 perc erejéig ingyen és bérmentve a Tron: örökség című filmbe, mely egyébként december 16-án kerül bemutatásra Magyarországon.

Az Avatar promóciós megoldásain felbuzdulva a Disney is elkezdi szokatlan módszerekkel nyomni új, 3D-s filmjét, a Tron: örökséget (Tron: Legacy). A Magyarországon december 16-án bemutatásra kerülő alkotás premierje előtt majd két hónappal ugyanis már 20 percet láthatunk a kész műből, köszönhetően a Disney globális akciójának.

A Walt Disney Studios bejelentette, hogy hivatalosan is kezdetét vette a tízhetes Tron: örökség visszaszámlálás, amely a film nemzetközi premierjéig tart. Az elkövetkező tíz hét mindegyike egy mérföldkőnek tekinthető a visszaszámlálásban, ugyanis a stúdió számos, a filmmel kapcsolatos érdekességgel, termékkel és hírrel, valamint Tron-eseménnyel fog előrukkolni.

Ezek közül a legérdekesebb talán A Tron: örökség Est elnevezésű esemény lesz, melyet október 28-án rendeznek meg. Világszerte ez lesz az első alkalom, hogy a nézők belépjenek "A Hálózatba", és egyben a Walt Disney Pictures kreálta 3D-s high-tech történetbe. Ezen a napon ugyanis egy 20 perces betekintést kapnak a mozirajongók a filmből. Az anyag Magyarországon is ugyanebben az időpontban megtekinthető lesz - ingyenesen. Ráadásul nem csak a Cinema City Arénában (mint tavaly az Avatar esetében), hanem több, kiemelt 3D-moziban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tecnamo #8
    Mától (okt. 20-ától) lehet helyet foglalni az ingyenes 20 perces 3D-s vetítésre. Még kevesen tudnak róla, ezért érdemes sietni :P

    Cinema City Tron: Örökség Est
  • Merces #7
    ...tehát olvasom ...Az Avatar pronóciós megoldásain felbuzdulva........
  • jamamura #6
    Egészen pontosan itt.
  • tenthrodil #5
    Itt le van írva: http://aeonflux.freeblog.hu/search/tron/
  • kriszwells #4
    Üdv!
    Bocs, hülye kérdés lesz, de a régi Tront még nem láttam (csak a kiparodizált jelenetek ismerősek lsd. Family Guy-ból pl.) Azt szeretném kérdezni, hogy az milyen film volt? Jó volt, jó filmre lehet számítani?
    Sok helyen volt már parodizálva, a reklámja is elég nagy, most ez a 20 perces...
  • Stonee #3
    IMAX -ben penge lesz asszem' :)
  • ntom #2
    nem túl sok nyoma van egyelőre a cinema city honlapján...
  • straw #1
    Ebben konkrétum megint nincs, pl, melyik mozik az Imaxen kívül?