Szekeres Viktor

Újabb romkomikust kell keresnie Hollywoodnak

Az elkövetkező hetekben valószínűleg csökkenni fog Katherine Heigl ázsiója, hiszen a Grace klinika egykori Emmy-díjas sztárjának idén már második filmje okoz csalódást anyagi tekintetben.

Úgy tűnik, hogy már Katherine Heigl sem a régi. A tévésorozatokból ismert színésznő az elmúlt években az egyik legbiztosabb bevételt hozó romantikus komédia-sztár volt Amerikában, elég csak a 27 idegen igen és a Csúf igazság nagy sikerére gondolni. Azonban a színésznő idei éve már közel sem sikerült olyan jól, hiszen filmjei közül nyáron a Bérgyilkosék (Killers) Ashton Kutcherrel, míg most a Ilyen az élet (Life As We Know It) Josh Duhamellel szerepelt az elvárások alatt.


A nálunk december másodikán bemutatásra kerülő kisbabás komédia premierjének hétvégéjén az erős marketingkampány ellenére is csak 14,6 millió dollárt ért el, ami nem elég, hogy Heigl két, fent említett sikerfilmjének 20 millió fölötti nyitányát nem éri el, de a nyári főszerepének kezdését sem. A várhatóan újabb, 50 millió dollár alatt produkáló Heigl-filmnek köszönhetően pedig Hollywood valószínűleg új romkom-sztárt fog keresni. Mindenesetre addig is Katherine Hiegl leforgatja júliusi premierre a One For the Money-t, mely az első Stephanie Plum-regényből készült mozifilm lesz.

Az Ilyen az élet nézői zömében nők és idősebbek voltak, a fiatalabbakat valószínűleg a kisbabával történő komédiázás ígérete tartotta távol a moziktól. A felmérések szerint a közönség 68%-a volt nőnemű, 70%-a pedig 25 évnél idősebb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bobi64 #8
    Háháháhá!!! romakomikus! ez jó. pedig ez egy romokban heverő komikus. cikk
  • bippo #6
    "Azonban a színésznő idei éve már közel sem sikerült olyan jól, hiszen filmjei közül nyáron a Bérgyilkosék (Killers) Ashton Kutcherrel, míg most a Ilyen az élet (Life As We Know It) Josh Duhamellel szerepelt az elvárások alatt. "

    Ebből csak a Killers-t láttam félig-meddig. Nem csodálom, hogy megbukott. Annyira vontatott, unalmas, és kiszámítható, a színészek is csak erőlködtek benne, én meg szenvedtem. Így, hogy belepörgettem, így sem jutottam el a végéig.
  • Bren X #5
    Igazából ez is szerepel Hollywood tervei között. A nagyobb mennyiségű romakomikus beszervezése miatt építették ki az etyeki filmgyártó hídfőállást is.
  • xido #4
    Nem lehetne romakomikus?:)
  • Bren X #3
    ...a cikkig el sem jutottam...:-)
  • Real Ebola #2
    Hopp, ez a komment rosszabb, mint maga a cikk! :D
  • Bren X #1
    Romkomikus=a pc memóriájában található nevettetőművész.