Szekeres Viktor

Lesivideó és képek az új X-Men film forgatásáról

Akárcsak az Amerika kapitány készítői, úgy a The X-Men: First Class-t forgató filmesek is kimerészkedtek a stúdiókból, hogy eredeti helyszíneken forgassanak, s természetesen a lesifotósok ismét lecsaptak.

Mint az köztudott, a következő X-Men-mozifilmet, a The X-Men: First Class-t az a Matthew Vaughn rendezi jelenleg Angliában, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Torta, a Csillagport, valamint a Ha/ver. Az Amerikában június harmadikán mozikba kerülő film forgatási munkálatai jelenleg is nagy erőkkel zajlanak, mi pedig csak bízhatunk abban, hogy a film itthon is a világpremier környékén kerül bemutatásra.


A mellékelt videón egy oxfordi képsort lehet látni, többek között a Charles Xaviert alakító Jamex McAvoy-t, valamint a később Mystique néven megismert mutánst alakító Jennifer Lawrence-t, ők azok, akik az esernyő alatt elvonulnak a kamerák előtt. A forgatásról egyébként a mellékelteken kívül tovább képek is készültek, melyeket itt lehet megtekinteni. (Az említett duó mellett az egyik képen még Rose Byrne-t láthatjuk.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #5
    Ez hol zsíros, emberek?
  • ffxi #4
    Szeretjük a zsíros sonkákat
  • nessboth #3
    Ilyen zsíros sonkát minden csajnak...imádom!
  • Narxis #2
    jaja, jóféle
  • pokolfiu #1
    millen zsíros sunkája van már a csajnak bakker...