Szekeres Viktor

A Harcosok klubja rendezője nem tud hibázni

A közösségi háló annak ellenére kezdett majdnem ugyanolyan jó számokkal, mint David Fincher előző film, a Benjamin Button, hogy a története eleinte viszonylag kevesek érdeklődését keltette fel.

David Fincher ismét megmutatta, hiszen új filmje, a A közösségi háló (The Social Network) annak ellenére nyitott az első helyen Amerikában a bevételi toplistán, hogy alapjába véve életrajzi film a műfaja. A Harcosok klubja, a Hetedik és a Benjamin Button különös élete rendezőjének új filmje 50 millió dollárba került, s bemutatójának első három napján 23 milliót jövedelmezett.


A Jesse Eisenberg, Justin Timberlake és Andrew Garfield főszereplésével készített Facebook-filmet nálunk november 11-én mutatja be az Intercom. A rendező legközelebb jövő karácsonykor jelentkezik új filmmel, mégpedig A tetovált lány amerikai feldolgozásával. (Furcsa belegondolni, hogy a több alapfilmet is készítő Fincher leggyengébben nyitó, és majdnem legsikertelenebb alkotása épp az a Harcosok klubja volt, mely idővel hatalmas kultstátuszra tett szert.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #4
    Magyar rendező meg csinálhatna egy iwiw filmet
  • Bren X #3
    ...azé az Élien 3 nem volt olyan hű de ütős, mint kellett volna...
    Mindenesetre Fincher papa filmjeit szeretem, egyszerűen jók és formabontóak.
  • radical@work #2
    uncsi
  • dzsagon #1
    jó kis thrillernek igérkezik