Szekeres Viktor

Újabb sikeres videójátékból készülhet mozifilm

Mozifilm készülhet a Just Cause című videójátékból. Azt még nem tudni, hogy a forgatókönyv az első vagy a második rész eseményeit fogja követni, esetleg egy teljesen új sztorival ajándékozza meg a közönséget.

A Variety információi szerint végre mozifilm lehet a 2006-os Just Cause-ból, melyet az Avalanche Studios és az Eidos Interactive készített. A lap úgy tudja ugyanis, hogy a játék jogait az L+E Pictures vásárolta meg, és Michael Ross már el is kezdte írni a forgatókönyvet. Az író korábbi munkái a Végzetes kitérőt érdemes megemlíteni, valamint az ő nevéhez fűződik a nemsokára bemutatásra kerülő Jar City is.


Az eredeti Just Cause játék Rio Rodriguez ügynökről szólt, akinek azt a feladatot kapta a CIA-től, hogy egy trópusi szigetország államfőjét eltávolítsa a hatalomból. A 2006-os első rész után egyébként idén a játék folytatása is megjelent és a Just Cause 2 hamar nagy sikernek bizonyult, tavasz végéig több mint egymillió példányt adtak el belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atkamon #2
    Szerintem meg ilyen Wanted szerű lehetne, csak poénosan, nem olyan komolyan, mint amilyenek abban voltak a szereplők :D
  • xido #1
    Ááá..ebből nem lehet,ez annyira abszurd játék a jó értelemben:)..De úgy tudnám elképzelni,hogy az XXX keveredik az Expendables-sel:)