Szekeres Viktor

Már csak ők százan lehetnek a Való Világ 4 résztvevői

Ötszáz esélyesből már csak száz maradt, ennyien kerülhetnek még be a Való Világ negyedik szezonjának játékosai közé. Egyelőre még mindig nem tudni, hogy mikor indul a műsor.

Húszezren jelentkeztek az RTL Klub felhívására, a Való Világ negyedik részébe, de már csak a száz legszerencsésebb van versenyben, ők azok, akik egy lépéssel közelebb jutottak ahhoz, hogy kinyíljon előttük a negyedik Való Villa kapuja. A mostani Való Világ második válogatásán azok vehettek részt, akiknek az első fordulón sikerült lenyűgözniük a zsűrit.


A második rostán a szerkesztők sokkal mélyrehatóbban beszélgettek a jelentkezőkkel, akiknek alig tíz percük volt arra, hogy meggyőzzék a műsor készítőit, hogy ők a legérdekesebb karakterek. "Ha valaki agresszióra hajlamos, beszélgetés alatt olyan dolgok kerülnek elő a múltjából, ami minket ráébreszt arra, hogy nem tudna bent a villában normálisan viselkedni, akkor azokat az embereket megpróbáljuk kiszűrni." - mondta Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.

Három nap alatt a műsor készítői félezer embert hallgattak meg, s csak 100-an jutottak tovább a harmadik fordulóra. A játék fődíja egy lakás, egy autó, egy éven keresztül havi egy millió forint, valamint egy két személyre szóló luxusutazás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Ritka defektes emberek. Magabiztosak, de beszélni már nem tudnak.
    Az első homi gyerek olyan volt mint egy kobold. hosszú orrú csizma+zöld nadrág :)
    Anyukának nem elég a háztömb körüli népszerűség?
    Testőr: no komment. Minek csinál gyereket, ha menekül előle? Egy testőrnek meg nem előny a népszerűség, mert célpont lehet. Vagy csak én nem értek hozzá?

    A miskolci tetkós jó arc volt. Meg talán a 2 jó csaj. Testőr előtti táncos csaj meg a tetkós utáni.
  • xido #2
    miskolci tetkós meg az utána lévő csaj talán...a kis homi,a gót emósok,a nyanya..meg a többi azt hagyjuk már:)..csávókám is a gyerekét nevelje inkább
  • carlos05 #1
    hát.. az első 3 ember után én azt mondom ennél már nincs lejjebb