Szekeres Viktor

Ismét időutazós filmet forgat a Vissza a jövőben rendezője

Robert Zemeckis ismét valódi színészek mozgását veheti fel kamerájával, ha megvalósul a Timeless munkacímre hallgató időutazásos projektje. A rendező a 2000-es Temetetlen múlt óta csak animációkhoz adta a nevét.

Egy évtizede forgatott utolsó alkalommal élőszereplős filmet Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe-trilógia rendezője, s úgy tűnik, hogy nemsokára ismét hús-vér színészeket fog instruálni, s nem csak animáltakat, mint a Polar Expresszben, a Beowulf - Legendák lovagjában és a Karácsonyi énekben. Zemeckis annak idején 1980-ban mutatkozott be rendezőként a Tragacsparádéval, majd olyan alapfilmeket rendezett, mint A smaragd románca, a Roger nyúl a pácban, a Vissza a jövőbe-trilógia, a Jól áll neki a halál, a Kapcsolat és a Forrest Gump.


A rendező 2000-ben két filmjét, a Számkivetettet és a Temetetlen múltat követően nyergelt át az animációkra. Az mindenesetre figyelemreméltó, hogy legutóbbi négy élőszereplős filmjének bevétele átlépte Amerikában a 100 milliós határt. A Deadline információi szerint Robert Zemeckis a Warner stúdiónál kívánja elkészíteni a saját ötletén alapuló időutazós sztorit, a Timeless-t. A forgatókönyvet az a Mike Thompson írná, aki a Szitakötőt és a Derült égből szerelem szkriptjét is szerezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)