Szekeres Viktor

Nálunk is moziba kerül a Hitler Hollywoodban

Többek között Emir Kusturica is szerepel Frédéric Sojcher Hitler és Hollywood című áldokumentumfilmjében, melyben hatalmas összeesküvésre derül fény. A filmet jövő tavasszal a Mokép itthon is bemutatja.

Itthon is bemutatásra kerül Frederic Sojcher, a filmtörténészből lett rendező áldokumentumfilmje, a Hitler és Hollywood (Hitler a Hollywood). Az alkotás a Mokép forgalmazásában kerül a hazai mozikba, jelen állás szerint április vége, május eleje magasságában. A legfanatikusabbak valószínűleg már láthatták a filmet, hiszen szeptember 11-én Velencéből, a Venice Days-szekcióból Miskolcra érkezett, a CineFest fesztiválra,

A Hitler és Hollywood története szerint az amerikai kormány Hollywooddal összefogva próbálja megsemmisíteni a rájuk veszélyt jelentő európai filmipart a II. világháború idején. Erre Maria de Medeiros, a Ponyvaregényből is ismert színésznő jön rá, aki egy portréfilm forgatása közben megdöbbentő titkok nyomára bukkan. A Hitler és Hollywood nemrég kezdte fesztiválkarrierjét, s Karlovy Vary-ban például FIPRESCI-díjat nyert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jack Bauer ahős #2
    A Vespa azért szar, mert kevesen nézték meg? Tehát amit sokan néznek meg, az jó? Picsába az Aranypolgárral, meg a többi klasszikussal, éljen Michael Bay és a Transformers, mint a világ legjobb filmje.
  • zombeeka #1
    Ezt is vagy 91ember fogja megnézni,mint a "Vespa" című csodállllatos szösszenetet!