Szekeres Viktor

A Széf és a Beugró a legjobb

A Széf és a Beugró a szórakoztató műsorok királya a Kamera Hungária minap kiosztott díjai alapján. A közönségdíjat cseppet sem meglepő módon a legnézettebb magyar sorozat nyerte el.

A Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál 2010-es elismeréseit hétvégén adták át a díjazottaknak. A közönséget talán leginkább érdeklő kategóriában, a szórakoztató műsorok kategóriájában A széf (2009. 03. 13) és a Beugró (2009. 11.20) bizonyult a legjobbnak. Előbbi műsor a hetente minimum három alkalommal jelentkezők közül lett a legjobb, utóbbi pedig a heti egyszer, vagy ritkábban láthatók közül. A Veszprémben megrendezett Kamera Hungárián többek között még közönségdíjat kapott a Barátok közt és Sebestyén Balázs, műsorvezető is.

A kevésbé reflektorfényben lévő kategóriák közül a dokumentumfilm kategóriában Az idő sodrában - Nádudvari krónika 1988-2008. című alkotást díjazta a zsűri, míg az életrajzi, portréfilm kategóriában a Puskás Hungary kapta az elismerést. Népszerű tudományos és ismeretterjesztő műsorok közül a Bence meg a többi jómadár című természetfilm nyert, színes riport kategóriában a Panoráma - Háborús napló című műsor, míg a tényfeltáró, oknyomozó riportok közül a Hír TV Célpont Guberátorok adása diadalmaskodott. Az interjú, stúdióbeszélgetés kategóriában az Egyenes beszéd Kálmán Olgával-Best of 2009. című pályamű lett a legjobb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rage47 #4
    nekem is a kedvenceim között van
  • bippo #3
    Beugrót imádom. Kár, hogy ilyen mostohán van kezelve.
    A széf is nézhető, ha sikerül kifogni pár értelmesebb/viccesebb játékost.
  • winnie #2
    a beugró egyik csatornán sem nézett, mindenhol bukás, viszont legalább az ismétléseit annyian nézik, mint az új adásokat.

    érdemes az amerikai és az angol eredetiket nézni, mert bár a mi fiainkat jó látni, de az ősprofik mégiscsak ott művelik a műfajt. és valamiért a legjobb játékokat még mindig nem vették át a beugrósok.
  • bobijub #1
    "szegény" beugró

    most már az x+1-edik csatornán van.

    de vicces volt az, hogy az összes volt csatorna,
    amelyik kidobnivalónak ítélte a produkciót
    a nyári műsorokba jócskán pakolt begróismétléseket is.

    akkor lehet hogy nem csak nekem tetszett és tetszik most is.