Szekeres Viktor

Az első lesivideó és lesifotók a Captain America forgatásáról

Jelenleg Machester utcáin forgatják az Amerika kapitány-mozifilmet, a Captain America: The First Avengert, így nem meglepő, hogy felkerültek a netre az első videófelvételek is a munkálatokról.

Az INFdaily-nek köszönhetően már mi is láthatjuk, hogy fog kinézni Amerika kapitány civilben a jövőre bemutatásra kerülő Captain America: The First Avenger-ben. Az oldalon rengeteg kép jelent meg a képregényekből ismert szuperhőst alakító Chris Evans-ről, ráadásul több videó is készült az angliai Manchesterben zajló forgatásról, melyek természetesen felkerültek a videómegosztó oldalakra is.


A korabeli díszletek között játszódó jelenet felvételében egy sárga taxit láthatunk, valamit az azt üldöző Steve Rogers-t, azaz Captain Americát. A Joe Johnston rendezésében készülő produkciót Evans mellett olyan színészek tisztelték meg részvételükkel, mint Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson és Hugo Weaving. A Marvel-hős kalandjait Amerikában július 22-én mutatják be, a hazai bemutatóról még nincs hír.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #13
    Rátapintottál. Nekem pont azzal van a bajom, hogy azonos univerzum karaktereibe bújik egy és ugyan az a színész.
    De vannak azért persze két különböző cég projektjeiből is cross over-ek, mind külön kiadású, rövid történetek, az univerzumok continuumától függetlenül.
    Bár a Watchmen hőseiből látnánk még többet...
  • Ender Wiggin #12
    Nos mivel én csupán butaságokat írok a te univerzumodban, csak egy valamit szeretnék kiemelni az okosságokból, amit írtál, személyesen nekem.
    Mikor egy színész évente 5-6 filmben játszik, és egyszer elnök, egyszer bűnöző, akkor már miért ugyanabban az univerzumban lennének a karakterek? Minden író saját univerzumot kreál, ergo ebben semmi kivetnivaló nincs, nem áll az analógiád. Bocs. Ámbár, ha példával alá tudnád támasztani...volna miből kiindulni. :-D
    Akkor lenne igazad, ha pl egy új Tom Clancy filmben (az általa kreált univerzumok egyébként igen csak hasonlítanak egymásra, így a cross over lehetősége is meg van) Harrison Ford (vagy Alec Baldwin, vagy Ben Affleck) nem John Ryan szerepét játszaná. De ilyen furcsaságokra, leszámítva a szuperhősös filmeket, nem igen van példa...
  • Hornymut #11
    Nem akarok kötekedni, de az Igazság Ligája nyugodtan összejöhet, mindegy ki játssza Johnny Stormot vagy Captain America-t, ugyanis semmi közük a Ligához. Ők Marveles karakterek, a Liga meg DC. Bocs az OFF-ért.

    Eddig jónak néz ki, de majd kiderül a kész filmből :-)
  • Ender Wiggin #10
    Na látod, akkor nem reboot kell, hanem az adott szereplőgárdával egy F4.3-at készíteni.
  • winnie #9
    "jobban visszaadták a csicsás, meseszerű díszletekkel forgatott filmek, Burton munkásságát kiemelve elsősorban"

    ezt nem értem. ha neked tetszett a burton-féle batman, akkor mi a bajod a rebootokkal? az szerinted mi volt? vagy, ha valaki eljétszik egy szerepet, akkor soha senki nem játszhatja már el? stipistop móka?

    (a képregény téma esetében meg pláne érthetetlen a dolog, hiszen ott a reboot több évtizedes múltra tekint vissza. reboot nélkül egy csomó régi, jelenleg prosperáló nagy cím nem is létezne.

    "gyébként az is gáz, ha nem egy univerzumon belül játszik egy színész több szuperhőst. "

    ez meg a másik butaság. csak nagyobb. mi a baj azzal, ha egy színész több szerepet játszik? azért színész, hogy ne őt lásd, hanem az általa alakított karaktert. lépj ki a marvel univerzumból és vedd szemügyre a sok "föld univerzumban" játszódó filmet. év több száz van. van színész, aki egy évben 5-6-7 szerepet is eljátszik az ugyanabban az univerzumban forgatott filmben. egyszer amerikai elnök, máskor bűnöző.
  • Loverman #8
    nem a szereplőkkel volt a baj hanem a filmek színvonalával, főleg a másodikéval, illetve az emiatt (nem) hozott bevétellel.
  • Ender Wiggin #7
    Na látod a másik idiótaságra rá is tapintottál. Ez a reboot. Régi filmeknél (melyek klasszikusok) sincs értelme, mert minden modernizálás fail egytől egyig (jó, tudom most jön mindenki, hogy de a Batman - nekem speciel a képregény hangulatát jobban visszaadták a csicsás, meseszerű díszletekkel forgatott filmek, Burton munkásságát kiemelve elsősorban) , de 5-6 éves filmeknél aztán végkép semmi értelme. Nekem nem volt semmi bajom az F4 szereplőválasztásával, nincs igényem új verzióra, új színészekkel.
    Egyébként az is gáz, ha nem egy univerzumon belül játszik egy színész több szuperhőst. Pl. Ryan Reynolds Green Lantern és Wade Wilson.
  • geronemo #6
    Ez mindaddig lenne idiótaság amíg nem készülne F4 reboot. Így ha majd egyszer lesz is Igazság ligája akkor nem fog egy ember 2 szerepet játszani!
  • Ender Wiggin #5
    Szerintem nagy idiótaság, hogy a Marvel Univerzumon belül két karaktert is ugyan az a színész játszik...Evans-szal már ellőtték Storm-ot.
  • Mister #4
    Dícséretesen felgyúrta magát, gratulálok, nem kis munka lehetett