Szekeres Viktor

Nagy név rendezheti az új Superman-mozifilmet

A Superman újabb rebootját Christopher Nolan szándékai szerint egy elismert, a filmrajongók által is kedvelt rendező készítheti el. A név bejelentése ősz közepére várható.

A Deadline információi szerint az elkövetkező 3-4 hétben több, a képregényes DC-univerzummal kapcsolatos hírt is be fog jelenteni a Warner. Ezek közül lehet többek között a Superman: Man of Steel rendezőjének a neve is. Christopher Nolan producertársával jelenleg is azon munkálkodik, hogy a lehető legjobb filmes szerezze meg a produkciónak.

A hírek szerint 5 rendezővel vették fel a kapcsolatot: Tony Scottal, akinek Száguldó bomba című akciófilmje heteken belül bemutatásra kerül, Matt Reeves-szel, aki az Engedj be! remek kritikákat kapott remake-jét készítette el, Jonathan Liebesmannel. aki a még be nem mutatott Battle: Los Angeles után a Titánok harca 2-t készítheti el, Duncan Jones-szal, aki a tavalyi Hold után jövőre a Source Code című scifit mutatja be, valamint Zack Snyderrel, akitől a 300 és a Watchmen után 2011-ben a Sucker Punch kerül mozikba.

A Warnernek azért is lenne sietős a film elkészítése, mert 2013-ban a stúdió Superman karakterének bizonyos jogait el fogja veszíteni, hiszen nemrég a bíróság Jerry Siegel, a Superman készítőjének örökösei javára döntött egy perben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #6
    kár hogy ebből is reboot lesz.. pedig jó volt az előző film.
  • Spaceghost #5
    Fura de Brandon Routh valahogy nekem is szimpatikus volt a szerepre, pedig sokan utálták.
  • Axlkenobi #4
    Azóta kiderült, hogy ha minden igaz, Darren Aronofsky is pályázik a rendezői posztra. Én vagy őt, vagy Duncan Jonest választanám.

    Liebesman nem ez a kategória, Matt Reeves-t még nem tudom igazán hova tenni, Zack Snyder meg Tony Scott pedig csak non-stop akciót tudna kihozni ebből, semmi mást (ráadásul előbbi szerintem rá se fog érni a Xerxész miatt).

    Amit viszont bírnék, ha Brandon Routh-ot megtartanák, nagyon jól hozta Superman figuráját.
  • G22 #3
    Tom Wellinget Supermannek!
  • kwzatz #2
    Én inkább Duncan Jones-ra. Vele még jó film is lehetne.
  • Spaceghost #1
    Nos én Zack Snyderre voksolnék. :)