Szekeres Viktor

Az RTL Klub megszüntette Fábry Sándor egyik műsorát

Úgy tűnik, hogy Fábry Sándor neve sem garancia a mindent elsöprő sikerre. A Showder nézettsége bár visszaesett, de még mindig nagyon nézett, azonban a Legyen ön is milliomostól búcsúznunk kell.

Az RTL Klub úgy döntött, hogy ismét leveszi a műsorról a Legyen ön is milliomos!-t, melyet az elmúlt évadban Fábry Sándor vezetett. A vetélkedő ugyan megnyerte a csütörtök esti sávját a TV2 ellen, de a váltóműsorokhoz képest nézettségben alulmaradt, sem az Esti Showderhez, sem a Gálvölgyi Show-hoz nem tudott felnőni. Ahogy Kolosi Péter fogalmazott az Origónak: "...eredményekkel mégsem lehettünk maradéktalanul elégedettek, így úgy ítéltük meg, hogy ennek a műsornak a szüneteltetése okozza majd a legkisebb csalódást nézőinknek".

Az újra kalibrált LÖIM tavaly ősszel került vissza a képernyőre az új műsorvezetővel és havonta jelentkezett. Eleinte celebjátékosokkal próbálkozott az RTL Klub, majd megjelentek az átlagemberek is a műsorban, a nézőket azonban az új lehetőségek sem állították a műsor mellé, s valószínűleg az sem segített, hogy a műsorvezetőnek a pár forgatási nap alatt nem volt ideje belerázódni a műfajba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #8
    :) érdekes elmélet.
    Bár én azon a véleményen vagyok, hogy nem. Más a stílusuk. Bár mindkettőjüket sokan utálják. Ami viszont ezen felül még gyanús, hogy amint jön a komment, hogy SZV=winnie, tényleg jó ideig nem kommentál. Illetve sosem válaszol rá, ha nekiszegezik ezt a kérdést.
  • ADAMEX9 #7
    Szerintem már az egész SG-s társadalom tudja, hogy egy és ugyanazon személy.
    Szerintem még a neve alapján is egyértelmű.
    Viktor a victory szóból ered, ami angolul győzelmet jelent.
    Win magyarul nyerni. A Winnie pedig a becézése.
  • hypno #6
    Több Aszto Show-t az RTL Klubba. Az ám a színvonalas műsor!
  • Justil #5
    na lássuk, ha most beírom, hogy Szekeres Viktor = winnie, akkor vajon tényleg nem fog utána ide kommentelni többet? :))
  • winnie #4
    ez most akkor hogy van? kérdezed, hogy ki nézi egyáltalán, aztán bevallod, hogy te még mindig nézed?:)
  • jAMEsbAUd #3
    Van meg valaki, aki nezi a Galvolgyi Elvtárs Show-t? Gyerekkoromban ugy szerettem, amikor volt, mindig mar alig vartuk, hogy jojjon mar... de az elmult evekben folyamatosan egyre esett a szinvonala... A vegen levo bakiparaden tobbet lehet rohogni, mint az egesz "Show"-n... szanalmas!
  • ADAMEX9 #2
    Elolvastam a szerző nevét, de hozzászólásodból ítélve: Szekeres Viktor
  • hajnaltores #1
    Ez nem Fábry Sándor egyik műsora, csupán a műsorvezető lett ő...a cím megint félre hajaz, ahogy azt már megszokhattuk tőled, te barom! Ismét tartalmas a cikk...Remélem azért megélsz a tehetségtelenségesédből...Sokaknak sikerül!