Szekeres Viktor

Posztapokaliptikus scifi készülőben

Újabb posztapokaliptikus mozifilm van készülőben, ráadásul Gregg Hurwitz Expulsionje erőteljes scifi-elemeket is tartalmat, hiszen főhősei egy új világot keresnek az űrben, ahol letelepedhetnek.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. megvette az Expulsion című scifi-akciófilm forgatókönyvét, melyet Gregg Hurwitz jegyez. A film az író első mozis munkája lesz, ha megvalósul, hiszen bár több szkriptjét is eladta már különböző stúdióknak (köztük a They's Watching című regényének feldolgozását is), író kreditje jelenleg csak a V című scifisorozatból származik, melynek három epizódját is ő vetette papírra.

Az Expulsion története egy terroristatámadás után játszódik, mely jószerivel kiirtotta az életet a Föld bolygón. A sztori középpontjában egy maroknyi túlélő áll, akik az űrben utazva keresnek egy új világot, amire letelepedhetnének. A projekt, ha megvalósul, leghamarabb 2012-ben kerülhet moziba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #5
    Attól még a sztorija ugyan az.
  • zedow #4
    Te milyen sorozatrol beszelsz? :) Mozifilmrol van szo...
  • endrev #3
    Blacktom... :DDD

    Előre borítékolom, hogy halálra lesz ítélve a sorozat. Még mindig nem tanulták meg, hogy a folytatások teleregények (Defying Gravity, Heroes, Stargate Universe, Flashforward) a fennmaradásért küzdenek (kivéve ha a téma könnyed és követhető, lásd: Jóbarátok), ellenben az egy nagy történeti folyamon belül epizódonként önálló történettel rendelkező sorozatok, pl. Stargate SG1. 8 évad után be akarták fejezni, de áh, hozzádobtak még kettőt...
  • PheCho #2
    Nekem kapásból a Battlestar Galactica jutott az eszembe.
  • Blacktom #1
    Akkor már úgyis késő lesz. 2012-ben itt lesz a világvége, elpusztul a Föld, a második évadot már csak egy maroknyi túlélő nézheti meg, akik az űrben kutatva keresnek új világot.
    De amúgy érdekes lehet, szimpla sci-fi sztori, majd meglátjuk:)