Szekeres Viktor

Ezt a nyitójelenetet vágták ki a Vasember 2-ből

Végre megnézhetjük, hogy kezdődött volna eredetileg a Vasember 2. Legalábbis, ha azzal a jelenettel indítanak a készítők, melyet már a film első előzeteseinek egyikében is belebegtettek.

Szeptember 28-án jelenik meg Amerikában DVD-n és Blu-ray-en a Vasember második része, azonban már most felkerült a netre a kiadáson lévő tonnányi extra közül az egyik, mégpedig a film alternatív nyitójelenete. Aki látta az előzetest és a mozifilmet, annak feltűnhetett, hogy a trailerben volt olyan (elég fontos) snitt, ami nem került bele a végső verzióba. A hiányérzetünket az alábbi videóval enyhíthetjük.)


Persze a DVD-n további törölt jeleneteket is megtekinthet majd sok millió vásárló. Nem kell ugyanis nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, a kiadvány az év egyik legsikeresebbje lesz, mint ahogy a film is az egyik legsikeresebb 2010-es alkotás volt a mozikban. A Vasember 2 máig Amerikában 312 millió dollárt, a világ többi részén pedig 309 milliót termelt. A talán túlzottan felfokozott várakozásoktól ez azonban elmaradt, hiszen a kiváló kritikákat kapó első rész után arra lehetett számítani, hogy a folytatás anyagi sikere magasan felül fogja múlni az első részét, melyre Amerikában 318, nemzetközileg pedig 266 millió dollárt áldoztak a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    akkor most te is üres agyú egyén vagy, mert megnézted? le a kalappal az önkritika előtt.
  • fozerl #5
    Egy teljesen üres film üres agyú egyéneknek. Ez kell a sok parasztnak. A viccek mint például ami fentebb bemutatott, gyermekesen debilisek és elcsépeltek.
  • DontKillMe #4
    "Nem kell ugyanis nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, a kiadvány az év egyik legsikeresebbje lesz, mint ahogy a film is az egyik legsikeresebb 2010-es alkotás volt a mozikban."

    -Végül is a sok szar közül ez a kevésbé szarabb. Ha így nézzük, akkor reális..:). Egyébként csalódott vagyok, hogy ez megtörténhet. De meglepett semmiképp.
  • DeviloftheHell #3
    hát meglehetett volna oldani mind a 2 öt söt bemutatokba minek raknak olyan jelenetet amit aztán kivágnak még jobban feldobta volna a film hangulatát miért kell csak 2 orára tervezni egy filmet? legyen az 4 ora de ugyhogy max azért áll fel az ember elöle mert majd behugyozik a sok colától
  • JackSparrow88 #2
    Hát ez sem rossz de sztem az eredeti kezdés is nagyon jó. Elvégre úgy ér véget az első rész hogy Tony bejelenti, ő a vasember. És ugye a második rész eredeti kezdete is ez, szal ez afféle visszaemlékezés is. Tehát én maradnék az utóbbi verziónál, az új sztem inkább a végébe illik mintsem az elejére...
  • Mister #1
    hiányoltam is a filmből a beharangozóban lévő sisakcsókolást.