Szekeres Viktor

Rég néztek ennyien új sorozatot az HBO-n

Vasárnap volt meg az HBO új sorozatának, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzónak az amerikai premierje, ma pedig a készítők már a következő szezonra készülhetnek, hiszen az HBO berendelte azt.

Az HBO több tízmillió dollárt költött a vasárnap bemutatott Boardwalk Empire - Gengszterkorzó díszleteire és első részének forgatására, s úgy tűnik, hogy a befektetés gyümölcsözni fog, hiszen a sorozat premierjét majdnem 5 millióan látták. Az egész pontosan 4,8 milliós nézettség azt jelenti, hogy 2004 óta a Boardwalk Empire az első sorozat, mely első részével ilyen magasságba elért. (Akkor a Maffiózók-epizóddal megtámogatott Deadwood-premier lépte át az ötmillió határt.)


Ilyen nézettség mellett egy pillanatig nem meglepetés, hogy az HBO ki sem várta a folytatás adásba kerülését és megrendelte a második évadot is a sorozatból. Az 1920-as évek Atlantic City-jében játszódó széria első részét Martin Scorsese rendezte, a főszereplő Steve Buscemi, a sztori pedig az alkoholtilalom idején játszódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • joki5 #2
    Hú a Sopranos után ez nekem mustsee kategória, ráadásul micsoda szereposztás és hát a pilot rendező! A mindenit! Remélem a további részek is hozni fogják a kezdő rész színvonalát bár ahogy hallom a rendező úr igen magasra tette a lécet :)

  • Tower Guard #1
    Ez engem is érint!