Szekeres Viktor

Tévésorozat készül James Cameron filmjéből

A Sötét angyal után ismét tévésorozat készítésébe fog James Cameron. A rendező ezúttal saját feldolgozás filmje, a Két tűz között című akciómoziból tervez tévésorozatot készíteni, ami akár jövőre el is indulhat.

Az amerikai ABC csatorna csapott le James Cameron legújabb sorozattervére, mely a Két tűz között című akciófilmje alapján készülne el. A filmben az Arnold Schwarzenegger által alakított főhős kettős életet élt, egyszerre volt példás (és unalmas) férj, valamint profi titkosügynök. A True Lies-sorozat pilotjának forgatókönyvét Rene Echevarria fogja írni, aki legutóbb a 4400 és a Castle sorozatokban dolgozott.


Cameronnak nem ez az első tévésorozata, hiszen tíz éve már elkészítette a Sötét angyalt (Dark Angel), melynek két évad adatott meg. A Két tűz között egyébként nem saját ötlet alapján készült, hanem egy francia film, az 1991-es Claude Zidi-féle La totale! feldolgozása volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bren X #13
    Szóval egy francia filmből az amerikaiaknak sikerült (véletlenül, na jó Cameron-ról 22 éve tudom, hogy jól dolgozik) egy jó remake-t készíteni melyből most lesz egy TV sorozat is...mikor jön a rajzfilm, az anime és a képregény?
  • sandor8206 #12
    nagyon olvasgatva a hszidet szinte biztos, hogy azért választottad ezt a nevet mert egy olyan hímszerv vagy amin van kalap-nincs kalap-van kalap-nincs kalap...
  • kalapos01 #11
    "Majd ha anyanyelvi szinten beszélsz németül, angolul, leszel 7xeres Mr.Universe, lesz pár tucat elismert filmed, amelyek mind az emberek mint a számok szerint sikeres, valamint megválasztanak kormányzónak, ezek után lehet fikázni. "

    Ne röhögtess már. Te meg csak akkor fikázz engem, ha felnősz hozzám. Addig csitt.
  • Athor #10
    Darth Sith , tökéletesen egyetértek.
  • Darth Sith #9
    Majd ha anyanyelvi szinten beszélsz németül, angolul, leszel 7xeres Mr.Universe, lesz pár tucat elismert filmed, amelyek mind az emberek mint a számok szerint sikeres, valamint megválasztanak kormányzónak, ezek után lehet fikázni.

    Szép dolog másokat kijavítani, netán hibát találni bennük, pláne akkor ha az illető 30ad részét sem tette le annak amit a másik.

    Btw ha megnézed a terminátor1-t, 1984-ből abban is tisztán érteni amit mond, pedig ott még sokkal jelentősebb a német akcentus. Vagy az 1976-os Mr.Universe felkészülési videóját, ott még inkább, de mégis tökéletesen meglehet érteni amit mond. Ahogyan egy orosz, német, francia sosem fog tudni hibátlan akcentussal megtanulni beszélni, mert az anyanyelve miatt nem tudja rendesen kiejteni a szavakat, még ha hibátlanul is beszél, persze javítható, de sosem lesz olyan mintha az lenne az anyanyelve, ez ilyen. De gondolom Te akcentus nélkül, hibátlanul beszélsz.
  • galocza #8
    neki az lenne. kilfelden születettként elnök nem lehet.
    amúgy kalifornia korányzója, nem szenátor, node sebaj.

    true lies-ban meg jó volt a tangó (bár vicces is).
  • Ender Wiggin #7
    Politikusként a szenátorság lenne a csúcs?
  • sandor8206 #6
    én meg azt szeretem a legjobban amikor ilyen internet huszárok fikáznak olyan embereket aki mint pl svarci is, nem hogy egy dologban lett sikeres az életpályán hanem 3-an is a csúcsra ért, mint sportember, mint színész, mint politikus.
  • Nasedo #5
    Szerintem ő németül is furán beszél.
  • kalapos01 #4
    Én még pár év angollal is értem, de attól függetlenül nem tanult meg érthetően beszélni. Hallgasd meg egy mostani politikai beszédét. Vagy a nyilatkozatát, amit most adott a tiniknek árult videójátékok betiltásáról. Igazi gyöngyszem. (Ezért vált Svarci közröhejjé pár filmjében.)