Szekeres Viktor

A Debrecen összes Európa Ligás focimeccsét élőben láthatjuk

A STORY TV4 három évre nyerte el az Európa Liga közvetítésének jogát. Tavaly nekünk is tartogatott érdekességet a végjáték, hiszen, bár magyar csapat nem rúghatott labdába, a Fulhamet Gera Zoltán vitte a döntőig.

A STORY TV4 az Európa Liga 2010/2011-es szezonjának magyar csapattal, a Debrecennel vág neki. A sorsoláson a Loki az "I" csoportba került az olasz UC Sampdoriával, PSV Eindhovennel, az ukrán FC Metalist Kharki-vel. Így duplán is van magyar vonatkozása a csoportnak, hiszen a PSV Eindhoven csapatát erősíti Dzsudzsák Balázs, aki egykoron szintén a Debrecenben játszott.

A STORY TV4, sajtóközleményük szerint, végig nyomon követi majd a Debrecen szereplését, idén hat alkalommal, csütörtök esténként drukkolhatunk a magyar csapat jó szerepléséért. A csoportkörök után pedig tavasszal folytatódik majd a Liga az egyenes kieséses szakasszal. A stúdióban, ahogy a tavalyi döntőn is, szakértőkkel együtt Harsányi Levente és Nacsa Olivér várja majd a nézőket, hogy szakértők segítségével elemezzék a látottakat és latolgassák a Debrecen esélyeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)