Szekeres Viktor

Ütősre sikerült Johnny Depp új thrillerjének előzetese

Kellemes mozis decembere lesz az amerikai felnőtteknek is, hiszen a sok gyerekfilm és családi produkció között olyan, meglehetősen izgalmasnak tűnő premierekre is sor kerül, mint A turistáé.

Végre felkerült a netre Johnny Depp és Angelina Jolie közös thrillerjének, A turistának (The Tourist) az előzetese. A két főszereplő mellett olyan színészek fordulnak még meg az izgalmasnak tűnő filmben, mint Rufus Sewell, Timothy Dalton és Paul Bettany. A turista egyébként feldolgozásfilm, az eredetije a nálunk is bemutatott és sikeres, 2005-ös francia Anthony Zimmer Sophie Marceau-val és Yvan Attallal.


A Florian Henckel von Donnersmarck által rendezett filmet Amerikában december 10-én mutatják be és szerencsére nekünk sem kell sokat várni a magyar premierre, hiszen már januárban izgulhatunk a mozikban az Intercom jóvoltából. A német rendezőnek egyébként ez lesz az első hollywoodi filmje. Az amerikai álomgyár azután csapott le rá, miután 2007-ben A mások életével (Das Leben der Anderen) megnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Ez a 2 hsz. tökéletes összefoglalja a véleményem.
  • scagnetti #2
    Ez mitől THRILLER???
  • Wittgen #1
    A francia filmet láttam, nekem tetszett.