Szekeres Viktor

Fájdalmas Jackass 3D plakátok

3D-s "effektekkel" dúsított Jackass 3-plakátok kerültek nemrég nyilvánosságra, melyek láttán már most kijelenthezjük, hogy Johnny Knoxville és csapata ismét csak megszenvedett jól megérdemelt gázsijáért.

Idén épp ideje volt, hogy új Jackass-film kerüljön bemutatásra a mozikban, hiszen az MTV népszerű sorozatából készült első egészestés agymenés 2002-ben, míg a második 2006-ban került bemutatásra. 2010. október 15-én pedig érkezik a harmadik rész, mely, mint ahogy az a Jackass 3-D címéből is kitalálható, 3D-ben kerül a bukásokra és nagy esésekre kíváncsi közönség elé.

Klikk ide! Klikk ide!

Azt, hogy vajon mi is élvezhetjük-e a filmet 3D-s szemüveggel az orrunkon, még nem tudni, de egyelőre egyik hazai forgalmazó sem vette tervbe a Jackass 3-D moziban történő bemutatását, így az is lehet, hogy csak hagyományos, 2D-s DVD-n láttamozhatjuk Johnny Knoxville-ék legújabb ökörségeit.

Klikk ide! Klikk ide!


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • komicic #4
    nem lehetne am aláírást gyűjteni, vagy bármi és a magyar forgalmazóknak szólni hogy szerintünk megérné behozni? :D
  • pokolfiu #3
    szerintem a nitrocircus jobb... persze ezis király, jókat lehet röhögni a sok agyatlanon, élükön dzsonival... :D
  • Szefmester #2
    Ha nem jelenik meg a magyar mozikban akkor majd szerzek 3D-s monitort és megnézem warezban.. :) A kiadók meg majd pampoghatnak hogy nincs bevétel. Ezért az állatságért még fizetnék is szívesen egy avatárral ellentétben.
  • shandix #1
    Már váromez tényleg egy olyan filmsorozat amely érzelmeket kelt az emberekben.