Szekeres Viktor

Van Damme Árpa Attilával forgat együtt

Árpa Attila a Czukor Show óta egyik szerepből a másikba ugrál. Ezúttal Jean-Claude Van Damme új filmjének egyik rosszfiúja lesz. A Weapon című akciófilm valószínűleg csak DVD-n fog megjelenni.

Az Origó adta hírül, hogy a mostanában színészként vitézkedő Árpa Attila következő szerepe Jean-Claude Van Damme egyik új filmjében lesz. Árpa tegnap kezdte a forgatást Romániában, s megbízatása egy hétre szól. A film címe Weapon című, viszonylag alacsony költségvetésű, s Árpa leírása szerint "lövöldözős, fejbevágós" lesz, melyben ő egy spicli strici lesz, akinek végül Van Damme karaktere szamurájkarddal vágja le a fejét.

A pályája elején sokat színészkedő Árpára a nagy közönség először a Czukor show-ban kaphatta fel a fejét, ahol is remekül alakított egy gátlástalan tévés producert. Azóta a Jeremy Irons főszereplésével nálunk forgatott The Borgias című tévésorozatban is játszott bérgyilkosként, de látható lesz az ugyancsak itthon készített Monte Carlóban, sőt, ősszel a Karinthy Színházban Federico Fellini Cabiria éjszakái című filmjének színpadi adaptációjában lesz látható esténként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • djstefi #18
    csak romanul is beszelo erdelyi olvasoknak meg 1 cikk a filmrol, ismert roman riporterrel aki sajat magat jatsza a filmben.
  • bippo #17
    Erről eszembe jut az ominózus Christian Bale-es ordibálás, amikor egy világosító átment a jeleneten. "kicsit" kiakadt, mert kizökkentette.
  • winnie #16
    ezért írtam az első kommentemben, hogy "nem tudsz természetes maradni." ha kicsit is megváltozik a környezet, ha belép sok zavaró tényező, akkor az ember is megváltozik hatásukra.
  • pixx #15
    Na ők azok, akik nem ismerik magukat, a másik a lámpaláz, de az meg teljesen más tészta...
  • winnie #14
    anno elég sokat dolgoztam tévében, de ami még fontosabb, láttam, hogy azok miképp viselkednek, akik először kerülnek kamera vagy mikrofon elé. pedig elég lett volna csak önmagukat adni. sokkal egyszerűbb, ha mást kell megszemélyesíteni.
  • bippo #13
    Hozzá lehet szokni a mikrofonok, kamerák jelenlétéhez. Persze civilként én is összefosom magam, ha mások előtt kell beszélnem, de hozzá lehet szokni.
    Akinek ez megvan, és tisztában van magával, tud természetes lenni a mikrofonok,kamerák, nézők előtt.
  • pixx #12
    Gondolom próbáltad, vagy az iskolában tanultad, én jártam színjátszó körbe éveket...azoknak nehéz magukat eljátszani, akik nem ismerik önmagukat...azoknak valóban nehéz...
  • Aldo Moro #11
    Szerintem csak kötözködni akartál - mint sajnos oly sokszor -, de te tudod.
  • winnie #10
    magadat adni könnyű, csakhogy azt egy mesterséges környezetben kell tenned és az ember lámpák és kamerák előtt minden csak nem természetes. sőt, továbbmegyek, még lámpák és kamerák nélkül, mindössze egy mikrofonnal maga előtt sem egyszerű "magát adnia" az embernek, ld. mondjuk közvetítesz valamit sportriporterként. ez egy elég kemény szakma.
  • pixx #9
    Pedig, szerintem ebben, pont hogy nincs igazad, nem kell játszani, csak magadat adni...Jack Nicholson ebből élt egész életében, még oscart is kapott érte...
    Amúgy nekem volt szerencsém, vagy szerencsétlenségem több mint egy évig Árpa mellette dolgozni, fájdalmasan hülye szegény, és hatalmas bunkó, és még rá is tesz egy lapáttal...kerülöm mindig, ha csak a nevét hallom...