Szekeres Viktor

Kiszivárogtak az első képek az Amerika kapitány forgatásáról

Végre "élőben" is megnézhetjük maguknak Amerika kapitányt, akit a róla készítendő mozifilm londoni forgatásán kaptak lencsevégre. A motoros üldözéses jelenetben a rosszfiúk is feltűnnek.

A The Daily Mailnek köszönhetően kerültek ki a netre az első fényképek Amerika kapitányról, a Captain America-mozifilm forgatásáról. A Captain America: The First Avenger címet viselő Joe Johnston által forgatott film 2011. július 22-én kerül bemutatásra Amerikában, azonban egyelőre még nem tudni a hazai hivatalos premierdátumot.

Klikk ide! Klikk ide!

Még mielőtt a képek megtévesztenének valakit, bár a jelmez valóban Amerika kapitányé, nem Chris Evans-t borítja, hanem kaszkadőrét, aki a motoros üldözéses jelenetben helyettesítette a színészt. A felvett anyagban Steve Rogers-t a H.Y.D.R.A. ügynökei üldözik - utóbbiakat lehet látni a második fényképen. A Marvel képregény feldolgozásának forgatásán készült többi fényképet a The Daily Mail oldalán lehet szemügyre venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeviloftheHell #12
    azigen igy ránézésre max vigjáték lesz ez :D
  • kalapos01 #11
    Ezt mondom, hogy nem "egy hasonló" van, hanem egy csomó ugyanolyan. Nem .egy kopott a kaszkadőrnek és egy csilivili a színésznek. Sok ugyanolyan.
  • m minnifield #10
    vagy nem, de erről nem én tehetek, hanem az anyatermészet.
  • m minnifield #9
    nem egy ruha van, azt magyarázom a kispajtásnak, hogy a kaszkadőr nem ugyanazt a ruhát hordja mint a színész, hiszen esik-kel, meg nem fél méterről mutatják, elég egy hasonló...szerintem ez tökéletesen világos.
  • kalapos01 #8
    Ja, mert csak egy ruha van. Meg itt a kaszkadőr csak motort vezet, nem kell esnie. Ez az 50-es években játszódik, mégis milyen ruhát vársz?
  • m minnifield #7
    ez egy KASZKADŐR.nem öltöztetik be a rendes ruhába, csak valami hasonlóba, úgyis picsára esik párszor, ne az eredeti göncöt barmolja szét minden alkalommal...
  • bippo #6
    Rick Moranis - ez rohadt jó. Tényleg jobban hasonlít rá a kaszkadőr, mint Chris Evans-re.
    Elég steampunkos jellege van a járműveknek. (az az oldtimer autó rohadt jól néz ki)
  • SBKMoses #5
    vszeg ez a ruha lesz végig, mivel a film a korai éveivel foglalkozik, a II. világháború idején fog játszódni. de higyjétek el, a kész filmen, szénné effektelve jól fog kinézni
  • nessboth #4
    amerika kapitány nem egy bábu ott a képen? Vagy komolyan Rick Morranis fogja alakítani a lötyögő tokájával?
  • wolruf #3
    Van ám azon a motoron minden :) Géppuskateleszkópos bigyótól kezdve a tárolóketyeréken át. Amúgy a ruha valószínűleg még a korai éveiből van. Minden szuperhősös filmben van egy béta-ruha, ami aztán hipp-hopp csodaruci lesz :) Legalábbis mostanában :)