Szekeres Viktor

Az első mutánsképek az új X-Men film forgatásáról

Kiderült, hogy fog kinézni Emma Frost az új X-Men-mozifilmben, az X-Men: First Class-ban, mely egyfajta előtörténete lesz a későbbi X-Men-sztoriknak, hiszen Charles Xavier és Erik Lensherr barátságáról fog szólni.

Az INF Daily-nek köszönhetően felkerültek a netre az első képek az új X-Men-mozifilm, az X-Men: First Class forgatásáról. A felvételeken a Mad Men - Reklámőrültek című díjnyertes sorozat egyik főszereplőjét alakító January Jones látható, aki a képregényfilmben Emma Frostot fogja alakítani. A Matthew Vaughn által dirigált filmet jelenleg a londoni Pinewood Stuidos-ban forgatják. (A többi képet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

Az X-Men: First Class a klasszikus Marvel-mitológia alapjaira építkezve az X-Men saga epikus felvezetését fogja bemutatni, azt az időszakot, amikor még Charles Xavier és Erik Lensherr nem X Professzor és Magneto néven voltak ismertek. Sőt, még csak nem is voltak ellenségek, hanem más mutánsokkal egymás mellett harcoltak, hogy megállítsák a világot fenyegető legnagyobb veszedelmet. A film amerikai premierje június harmadikára van kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #4
    Nem, ez csak Emma Frost egy elmetrükkje :)
  • endrev #3
    Jól alakítja az önmásoló mutánst ez a fehérruhás színésznő... :-O
  • VvD #2
    Jahh, az nagyon poén :)
  • DieHard #1
    Az ork fiú azért jól utánanéz a tündének. :)