Szekeres Viktor

Már nem menő a romantika?

Hiába volt a múlt heti férfias filmek között egy romantikus komédia is Amerikában, az első blikkre papírformának tűnő siker elmaradt, a Hétmérföldes szerelem teljesítménye minden várakozást alulmúlt.

Amerikában thrillerek, horrorok és akciófilmek foglalják el a mozis bevételi toplista legelőkelőbb helyeit, s a múlt hét pénteken bemutatott Hétmérföldes szerelem (Going The Distance) megpróbálta megtörni ezt a hegemóniát. Azonban Drew Barrymore és Justin Long filmje kudarcot vallott, hiszen a George Clooney-féle Az amerikai, valamint Robert Rodriguez Machetéje mögött csak a harmadik számú premierfilm volt a hétvégén, ami a toplistán ötödik helyes bemutatkozást hozott a filmnek.


A 3030 moziban bemutatott, 32 millió dollárból készült Hétmérföldes szerelem mindössze 6,9 millió dollár bevételre tett szert premierjének első három napján, ami kivételesen gyatra teljesítmény egy 3000+ moziban vetített film esetében. A felmérések szerint a romantikus komédia közönségének 66%-a volt nőnemű, 77%-a pedig 25 évnél idősebb, míg 52%-uk 35 fölötti - márpedig a tinik távolmaradása sokszor egyenlő a bukással. Öröm az ürömben, hogy az Intercom jóvoltából a héten már mi is láthatjuk a filmet - ráadásul szinkronizálva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)