Szekeres Viktor

Sokakat érdekelt a magyar válogatott veresége

Több mint 350 ezren nézték végig a magyar labdarúgó-válogatott stockholmi vergődését a pénteki EB-selejtező mérkőzésen a SPORT1-en, mely csatorna péntek este a harmadik helyet szerezte meg a fiatal férfiak körében.

Úgy tűnik, hogy nem csak a magyar klubfoci, hanem a hazai nagyválogatott meccsei mellett is kitartanak a hazai futballfanatikusok - szerepeljen akármilyen rosszul a hazánkat képviselő tizenegy. Ennek legutóbbi jelét pénteken tapasztalhattuk meg, amikor is a magyar labdarúgó-válogatott első Eb-selejtezőjét több mint 376 ezren izgulták végig - az AGB mérései szerint. A meccs mellett végig kitartókon kívül egyébként összesen 850 ezren néztek bele a Svédország-Magyarország élő közvetítésbe a SPORT1-en minimum egy perc erejéig.

A hirdetők szempontjából fontosnak tartott 18-49 év közötti férfiak 15%-a választotta pénteken az Eb-selejtezőt, ezzel pedig a SPORT1 a 18-49 éves lakosság körében a harmadik legnézettebb csatorna volt az esti főműsoridőben, magasan megelőzve versenytársait. (Az első az RTL Klub volt 22,7%-os közönségaránnyal, ezután jött a TV2 16,7%-kal, majd a SPORT1 12%-kal. A negyedik helyen, leszakadva a Film+ 6,3%-ot produkált.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #8
    Az egy dolog, hogy elég nagy esély van arra, hogy tényleg kikapjon (és az emberek ezzel tisztában vannak), de az ember nem azért nézi, hogy úgyis kikapunk. (mondjuk a magyarok többsége tényleg így áll neki már a meccs előtt.) Reménykedni azért lehet, hogy hátha most. Mert esély mindig van, mert a csapatban/játékosokban több is lenne.
    Szóval mégsem a vereség érdekli a nézőket.
  • Terence007 #7
    Hát szerintem igaza van a címnek, mert ha az ember magyar válogatott meccset néz (és nem Máltával játszunk), 98-99%-ig biztos lehet benne, hogy vereséget fog látni.
  • bippo #6
    Tipikus. Nyilván nem a vereség érdekelt sokakat, hanem a válogatott szereplése. Hogy így alakult, az más kérdés.
  • Etinger #5
    Magyaros címadás.
  • bippo #4
    Legalább az eredményt beleírhatta volna ... akkor nem kell külön megkeresnem :) (ha már nem láttam, de úgyis elspoilerezte már a címben, hogy kikaptunk)
  • Etinger #3
    Reklámozzák.
  • Narxis #2
    lol, tényleg :D
  • Zolthen #1
    Már mennek az EB selejtezők? Legalább reklámoznák :D