Szekeres Viktor

Halasztják az Armageddon 3-at

Az RTL Klub eredetileg szeptember 22-én tűzte volna műsorára az Armageddon 3 - Földindulás művésznévvel, illetve -címmel ellátott katasztrófafilmet, azonban a csatorna mégsem vállalja a sugárzást.

Az RTL klub szeptember 22-én, minden bizonnyal a tavaszi idény tévéfilmes sikerein felbuzdulva igazi B-filmes estét kívánt tartani, mely keretén belül műsorra tűzték volna az Armageddon 3-at, valamint az Óriáspókok - Jeges rémület című filmeket. Mai hír azonban, hogy a csatorna meggondolta magát, s két hét múlva kedden 21 óra 20 perctől mégsem az Armageddon 3 - Földindulás (Earthstorm) című filmet adják le Steohen Baldwin főszereplésével, hanem a Lányok a pácban című tinirománcot, melynek főszereplői Hilary és Haylie Duff.


A B-filmek szerelmesei azonban megnyugodhatnak, hiszen az eredetileg Ice Spiders címre hallgató Óriáspókok - Jeges rémület az előzetes terv szerint adásba kerül 23:15-től, mindössze annyi változott, hogy 16-os helyett 18-as karika lesz a képernyő jobb alsó sarkában. A Takács Tibor által rendezett alkotás rövid sztorija a következő: "Egy mindentől elzárt turistaparadicsomba érkeznek az amerikai sícsapat nagy reménységei. De az utazás hamarosan rémálommá válik, soha nem látott szörnyűségekkel szembenézniük a sportolóknak. A közeli katonai kutatólaboratóriumból elszökött hat óriási pók kizárólag emberekre vadászik. Dr. April Sommers (Vanessa Williams) biztos abban, hogy a pókok túlélik a hideget, és elpusztítanak mindenkit. A laboratórium vezetője mégis megtiltja a pókok kiirtását, ezért a doktornő Danhez (Patrick Muldoon), az egykori sztárhoz fordul segítségért."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #10
    Ilyen is van. Lehet, hogy egy komolyabb tartalmú A-kategóriás filmet már nem értene meg, vagy legalábbis nem értékelné annyira,amennyivel többe kerül.
    pl. a mozi drágább, mint az rtl-klub.
    A videótékában nem tudom, van-e árkategória, de a boltban van. És a B olcsóbb, ha meg neki ez is elég, megveszi azt.
  • endrev #9
    "B-filmek szerelmesei.." :-D Ez fájt.
  • Zolthen #8
    Úúúúúúúúúúú ez fájni fog :)

    Amúgy nem mindegy hogy 16-os vagy 18-as karika? Úgyis megvágják 12-esre....
  • SBKMoses #7
    az Ice Spiders plakát elmehetne játékborítónak, az 'Ezt vedd meg!' kategóriából
  • Daell Drow #6
    Utoljara a 98-ban megjelent jatekok videoiban lattam ilyen grafikat, mint ami ezeken a pokokon van.
  • KRTuning #5
    B? ez inkább erős Zs...
  • bippo #4
    elkövettem azt a hibát, hogy megnyomtam a play gombot :(((
  • ZeemanX #3
    3? Már volt 2? :-)

    Ez az Ice Spiders plakát üt rendesen. Erre a "B" dologra külön szakemberek vannak, nem? Hogy tényleg minden ízében az legyen. :-)
  • Johnny Maize #2
    Kár.
  • Nasedo #1