Szekeres Viktor

Újabb idegeninváziós scifi az amerikai mozikban

Úgy tűnik, hogy a District 9 sikere az idegeninvázió témaköre felé fordította a filmkészítőket. Az első őszi idegeninváziós scifi, mely októberben kerül bemutatásra Amerikában, nem amerikai, hanem mexikói alkotás.

Egy mexikói idegeninváziós film amerikai forgalmazási jogait vásárolta meg a 24 frames. A Seres: Genesis című scifi, melyet Angel Mario Huerta írt és rendezett, szeptember 24-én kerül bemutatásra Mexikóban és a tervek szerint már október végén látható lesz Amerikában, igaz csak limitált számú filmszínházban.


A film története szerint egy fiatal lányt találnak egy katasztrófa helyszínén, melyet egy idegen űrhajó okozott. A sztori főhőse, egy titkosszolgálati tiszt, akit a telenovellákból is ismert Alejandra Barros alakít - neki kell megfejtenie azt a rémisztő üzenetet, melyet a lány közvetít. E szerint az emberiséget nemsokára el fogja pusztítani egy idegen faj. A Seres: Genesis a tervek szerint egy filmtrilógia első része lenne, melyet egy mexikói képregény alapján készítettek el. A képregény ugyancsak októberben jelenik meg angol nyelven Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #17
    Te kinek beszélsz?
    Miért kell neked mindenki beszélgetésébe feleslegesen beleugatnod??? Szánalmas egy tapló, gyökér vagy! Mindenkinek elege van már belőled. Úgy osztod az észt, (vagy legalább is csak szeretnéd) mintha szarnád.
  • winnie #16
    "Gyenge rendezés ,béna, erőltetett színészi játék,szar effektek,"

    ezek közel sem a b-filmek jellemzői. rengeteg a-filmre is igazak. miközben remek, ősprofi bémúvik is készülnek.
  • scagnetti #15
    Ismertetőjeleit??? Alacsony költségvetés nem ismert színészek???? Ettől még nem "B" kategóriás egy film. Főleg hogy 25 milliót nem adnak egy B filmre.
    Gyenge rendezés ,béna, erőltetett színészi játék,szar effektek, csak hogy néhányat soroljak, na és ezekből mi van benne a D9-ben?
  • CybeRick #14
    Pontosan leírtad a "B" kategóriás filmek ismertető jeleit. Egyébként a D9, az utóbbi idők egyik legjobb filmje. Egy szóval sem mondtam hogy "nem tetszett".
  • Mat666 #13
    Akkor áruld el hogy te milyenre csinálnál egy földönkívüli filmet?
  • pokolfiu #12
    nem, nem rémlik... nemúgy teljesített...
  • immovable #11
    Nem tűnik rossznak.
  • god25 #10
    Nemrég sikerült "hozzájutnom" 1080p-ben és így még jobb volt másodszorra megnézni.
  • matrozrabbi #9
    megnézzük
  • scagnetti #8
    District 9 miért B kategóriás? Csak mert alacsony költségvetés (25 millió dollár), vagy mert nincs benne ismert színész, vagy mert neked nem tetszett??? "B" kategóriás filmek nem nagyon jutnak el a nagyközönség elé mozi formájában, főleg hogy a D9, 8,3 pontnál áll az Imdb-n.