Szekeres Viktor

Durva lesz a 3D-s cápahorror

Minden eddigi 3D-s vizes horrornál keményebb lesz a Shark Night 3-D, melyben a cápák nem tengerben vagy óceánban fognak a fürdőzőkre támadni, hanem egy édesvízi tóban, amire eddig nem nagyon volt példa.

Chris Carmack, Sinqua Walls, Alyssa Diaz, Sara Paxton, Dustin Milligan, Katharine McPhee és Joel David Moore csatlakozott Dacid Ellis új filmjének stábjához. A Kígyók a fedélzeten és a Végső állomás negyedik részének rendezője a Heat Vision információi szerint legközelebb a Shark Night 3-D című filmet készíti el a Next Films és a Silverwood Films közreműködésével.

A Shark Night 3-D, mint ahogy az a címéből is kiderül, természetesen cápás film lesz, a s a rendező korábbi munkái alapján sejthető, hogy a műfaj horror marad. A történet hét emberről fog szólni, akik egy tóparti házban töltenek el egy hétvégét Louisianában. Azonban ez a víkend rövidesen rémálommá változik, hiszen cápatámadások történnek, melyekre eddig nem nagyon volt példa édesvízi tavakban. A csapat kisvártatva felfedezi, hogy az eseményeket pár kapzsi helyi lakos terve indította be. A forgatókönyvet Jesse Studenberg és Will Hayes írta, a forgatás szeptember elején kezdődik a helyszínen, tehát Louisiana államban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    Azért ez durva, tóparton figyelnek, jön a cápa, de a sok hülye ahelyett, hogy hazatiplizne, inkább belecsámpázik a vízbe?

    Ekkora baromságot. Viszont ha jó brutál lesz, akkor megnézem. Így elsőre olyan Lake Placid 3 minőséget sejtet a dolog...
  • pokolfiu #4
    jah... pirannya... oszt ennyi. :) bár azt nem tudom, miből vonta le a cikkíró, hogy keményebb lesz... :D
  • Amiga #3
    "Minden eddigi 3D-s vizes horrornál keményebb lesz" - gratulálok. Marha sok 3D-s vizes horror jutott most eszembe. :P
  • Jrex #2
    A Cápa bosszúja c film szól arról h egy bikacápa(amely feltud úszni a folyókon is)bejut egy tóba és ott ragad.
  • Real Ebola #1
    "Durva lesz..." kül. nincs kattintás mi? :)