Szekeres Viktor

Ismét 3D-láz Magyarországon

Megint 3D-s film volt a legnézettebb a hétvégén Magyarországon, azonban ezúttal olyan alkotás, mely eleve speciális kamerákkal készült, s nem csak a digitális utómunka során kapta meg harmadik dimenzióját.

Amerikában várakozás alatt nyitott, de itthon remekül mutatkozott be a Step Up 3D című táncfilm a mozikban. John Chu rendezését a premier hétvégéjén 27 402-en látták itthon, ami természetesen az első helyre volt elegendő. A nézők is megoszlottak a fővárosi és vidéki mozik között, hiszen a 26 kópiával bemutatott filmet Budapesten 14 034-en látták, míg az ország többi részén 13 370-en.


A hét második legjobban szereplő premierfilmje a Kilencedik légió volt, azonban a szereplését inkább a "gyenge" szó írja le, hiszen mindössze a kilencedik helyen mutatkozott be, országszerte 5680-an nézték meg a Mokép filmjét 13 moziban.


A többi bemutató közül a francia Szívrablók szerepelt a legjobban, 3424 nézővel csak hajszál híján nem jutott a legnézettebb 10 film közé - igaz csak Budapesten játszották. A futottak még kategóriába tartozott 735 nézővel a 7 perce a mennyország, 498 nézővel a Mr. Nobody és 242 jegyvásárlóval a Hajsza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Titánok harcát nagyon vártam, de -igaz fáradtan néztem- de elaludtam rajta. 9.légió pedig amilyen ismeretlen volt számomra előtte, annyira pozitívan csalódtam benne.
  • Wittgen #2
    Pedig a 9. légió jó film. Sokkal jobb, mint a titánok harca, csak 10-ed annyi marketinget sem kapott, lévén angol film (asszem).
  • jaspercry #1
    "majd veszek egy jegyet ajándékba a félszemü kollegámnak"
    hehehe